Sabah akşam yurtda ne çıkarsa onu yiyeceğim öğlenleri üniversite kantininden veya dışarıdan yemem gerekecek sizce kalori saymalı mıyım yoksa takmadan yemek ye spor yap şeklinde mi yapayım?
Sabah akşam yurtda ne çıkarsa onu yiyeceğim öğlenleri üniversite kantininden veya dışarıdan yemem gerekecek sizce kalori saymalı mıyım yoksa takmadan yemek ye spor yap şeklinde mi yapayım?
Herkes Fitness'ta maşallah ama yazın sahilde göbekler kabak gibi ortaya çıkıyor
Fizikte sürtünmeyi ihmal eder gibi kaloriyi de ihmal etmeniz yanlış sonuçlar doğuracaktır. Tabii ki de KYK'deki kaloriyi sayın bence.
Herkes Fitness'ta maşallah ama yazın sahilde göbekler kabak gibi ortaya çıkıyor
Fizikte sürtünmeyi ihmal eder gibi kaloriyi de ihmal etmeniz yanlış sonuçlar doğuracaktır. Tabii ki de KYK'deki kaloriyi sayın bence.
Hayır hocam metobalizma hızlandığı için kolay kolay kilo almazsın korkma zaten spora gidiyorsun gerekli kaloriyi tüketmezsen istemeden kilo düşüşü bile yaşayabilirsin.
Bu internetten hazır görsel ama gerçek. Yerine göre değişiyor ben evde kalıyorum abim kykda kalıyor. Onun attığı resimlere göre genellikle 1-2 yumurta, yağlı yiyecekler vs. oluyor. Akşam yemeklerini bilmiyorum ama yeterli protein olduğunu düşünmüyorum. Kykda kalıp sağlıklı spor yapılabileceğini de sanmıyorum.
Bu internetten hazır görsel ama gerçek. Yerine göre değişiyor ben evde kalıyorum abim KYK'da kalıyor. Onun attığı resimlere göre genellikle 1-2 yumurta, yağlı yiyecekler vs. oluyor. Akşam yemeklerini bilmiyorum ama yeterli protein olduğunu düşünmüyorum. KYK'da kalıp sağlıklı spor yapılabileceğini de sanmıyorum.
Hocam bende ne yapsam bilmiyorum kalori hesaplasam ben bu yemekle doyacak mıyımda kalori hesaplayayım diyorum protein konusuna girmek bile istemiyorum.