mr.mustafa Decapat Katılım 2 Eylül 2019 Mesajlar 102 3 Nisan 2022 #11 umutctn dedi: Yani 18 TL'yede iskender yerine gidip 2 ekmek ve salam alırdım bide yanına ayran bitti. Ekmek +4 TL Salam +7 TL Ayran +2 TL 1 TL'yede eti puf olur, tamamdır Genişletmek için tıkla... Matıklı
umutctn dedi: Yani 18 TL'yede iskender yerine gidip 2 ekmek ve salam alırdım bide yanına ayran bitti. Ekmek +4 TL Salam +7 TL Ayran +2 TL 1 TL'yede eti puf olur, tamamdır Genişletmek için tıkla... Matıklı
XEfe.Bey Kilopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 7.524 Makaleler 2 Çözümler 2 3 Nisan 2022 #12 Allah yardım etsin öğrencilere, vallahi zor. Aslında devlet öğrencilere aylık belli bir miktar para yollamalı.
Allah yardım etsin öğrencilere, vallahi zor. Aslında devlet öğrencilere aylık belli bir miktar para yollamalı.
U umutctn Femtopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 122 14 Kasım 2023 #13 XEfe.Bey dedi: Allah yardım etsin öğrencilere, vallahi zor. Aslında devlet öğrencilere aylık belli bir miktar para yollamalı. Genişletmek için tıkla... Devlette öyle demiştir : "Bu çocuklar gariban, hemen para yollayalım." (!)
XEfe.Bey dedi: Allah yardım etsin öğrencilere, vallahi zor. Aslında devlet öğrencilere aylık belli bir miktar para yollamalı. Genişletmek için tıkla... Devlette öyle demiştir : "Bu çocuklar gariban, hemen para yollayalım." (!)