Kyokushin Karate sokakta savunmaya yardımcı olabilir mi?

Siberci07

Hectopat
Daha fazla  
Kyokushin Karate sokakta savunmamıza yardımcı olabilir mi?

Aslında sokak çok önemli değilde yaşadığım yer kavgası bol olan bir yer, Hem spor yapıp hemde savunmayı öğrenmek için bu alanı seçtim ya da sizin tavsiye ettiğiniz başka bir spor var mı?

Boy : 170
Kg : 65

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam açıkçası Türk usulü kavgalar biraz değişik oluyor. Kimisi yumruk yumruğa, kimisi bıçakla, kimisi yere düşürüp boğazını sıkar, kimisi silahla gelir. Yaşadığınız sokak nasıldır bilmiyorum ama alırken bu unsurları göz önünde bulundurun. Ve dediğim insanlardan uzak durmanızı şiddetle tavsiye ederim.

Hocam açıkçası Türk usulü kavgalar biraz değişik oluyor. Kimisi yumruk yumruğa, kimisi bıçakla, kimisi yere düşürüp boğazını sıkar, kimisi silahla gelir. Yaşadığınız sokak nasıldır bilmiyorum ama alırken bu unsurları göz önünde bulundurun. Ve dediğim insanlardan uzak durmanızı şiddetle tavsiye ederim.
Zaten tek yaptığım oydu 4 saat öncesine kadar, Ola bildiğince fiziksele inmemeye çalıştım ama en sonunda girmek zorunda kaldım, İnternette gördüklerimi uyguladım işime yaradı, Araştırdım fakat MuayThai hoşuma gitti az önce uyguladığım teknikte sanırım MuayThai'den bir teknikti.

Benim olduğum yer genelde şöyle 1v5 1v8 gibi oluyor, Bazen muşta/bıçak gibi şeyleri taşıyan oluyorda icraatı nedir orası meçhul.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı