Kyrie Low 5 günlük kullanıma uygun mu?

• Konuyu başlatan ASBS
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 2.561

ASBS

Hectopat
Daha fazla  
Basketbol takımında guardım. Uzun aradan sonra basket ayakkabısı alacağım. Kyrie Low 5 hoşuma gitti. Ancak hem günlük hem de antrenmanlarda kullanırsam taban erimesinden korkuyorum.

Günlük ve antrenman dediğime bakmayın ayakkabıyı zorlayacak bir şey yapacağım demiyorum. Teşekkürler.

@rydn Haklısın normal kullanımda aşınma olmaz. Dediğim şey beton sahada ayakkabıyla oynarsa. Günlükte de giyince taban düzleşebilir. Olmayabilir de bazı ayakkabılar dışarıya uyumlu oluyor maalesef kyrie bunlardan değil, bakımlı kullanılırsa günlük yaşamda çok tarz duracak bir ayakkabı. Bir de parkede sorun olur yazmışsın ama basketbol sahaları parkeden değil mi?

@rydn Haklısın normal kullanımda aşınma olmaz. Dediğim şey beton sahada ayakkabıyla oynarsa. Günlükte de giyince taban düzleşebilir. Olmayabilir de bazı ayakkabılar dışarıya uyumlu oluyor maalesef kyrie bunlardan değil, bakımlı kullanılırsa günlük yaşamda çok tarz duracak bir ayakkabı. Bir de parkede sorun olur yazmışsın ama basketbol sahaları parkeden değil mi?
Aynen. Basketbol sahaları parkelerinden bahsediyorum.

Aynen. Basketbol sahaları parkelerinden bahsediyorum.
Vazgeçtim kyrieden. Güzel ayakkabı ama daha dayanıklı bişey düşünüyorum. İstanbulda oturuyorum hilltown akasya emaar gittim hiçbirinde basket ayakkabısı yok. Sadece sneaksupta var onlarda bi kaç model. İstinye parktan alışveriş yapan var mı hiç? Yoksa internetten mi alıyorsunuz

Vazgeçtim kyrieden. Güzel ayakkabı ama daha dayanıklı bişey düşünüyorum. İstanbulda oturuyorum hilltown akasya emaar gittim hiçbirinde basket ayakkabısı yok. Sadece sneaksupta var onlarda bi kaç model. İstinye parktan alışveriş yapan var mı hiç? Yoksa internetten mi alıyorsunuz
İstinye'ye sürekli gidiyoruz arkadaşlarla. Bence en iyi Nike mağazası orada.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı