Patrick_Yıldız
Hectopat
Honor 200 için DAC çipi olmayan bir dönüştürücü denedim. X9A'da çalışıyorken 200 modelinde çalışmıyor garip şekilde yani mikrofonlu kulaklığınız uyumsuz gibi hata alıyorum. Hem kulak üstü hem de kulak içi kulaklıkla denedim sonuç aynı. Sanırım DAC çipi olan bir modele ihtiyacım var. Honor sanırım typ-C standartını bu modelde değiştirmiş gibi duruyor. Emin değilim. Yanlışım varsa düzeltin. Neyse ben de kaliteli güzel çeviricilerin yurt dışında anca olduğunu görünce fazla beklememek adına başlıktaki ürünü sipariş ettim. Sizce iyi midir?
Bunu almasam Ugreen marka bir ürün alacaktım, KZ'nin ses konusunda daha iyi olabileceği hem de fazla beklemeden ürüne kavuşacağımdan benim için artı gibi. Siz ne düşünüyorsunuz? Memnun eder mi?
Ürün 32 Bit çıkış verebiliyor bana 24 bit de yeterli. Daha üstünde şarkı bulmak zaten çok zor. Gerekli değil açıkçası ama 32 Bit oynatacak bir çipin 24 bit çevirme kapasitesi daha iyi olacağı yönünde düşünüyorum.
Bunu almasam Ugreen marka bir ürün alacaktım, KZ'nin ses konusunda daha iyi olabileceği hem de fazla beklemeden ürüne kavuşacağımdan benim için artı gibi. Siz ne düşünüyorsunuz? Memnun eder mi?
Ürün 32 Bit çıkış verebiliyor bana 24 bit de yeterli. Daha üstünde şarkı bulmak zaten çok zor. Gerekli değil açıkçası ama 32 Bit oynatacak bir çipin 24 bit çevirme kapasitesi daha iyi olacağı yönünde düşünüyorum.