KZ krila alınır mı?

Bütçe
1.5-2K

malpts

Picopat
Yer
Antalya
Daha fazla  
Selam bütçem 1.5-2K civarı KZ'nin kendi sitesinde bunu gördüm başka IEM'lerle karşılastırdım KZ de ve değer olarak daha yüksek ya da yakın değerler taşıdığını gördüm. Sizce bu IEM alınır mı? Yoksa bu bütcede daha iyi bir rakibi var mı? Kullanım amacım müzik ve oyun ikisinde de iyi performans sağlayan bir IEM arıyorum renk olarak siyah, beyaz ya da gümüş olabilir.

Selam bütçem 1.5-2K civarı KZ'nin kendi sitesinde bunu gördüm başka IEM'lerle karşılastırdım KZ de ve değer olarak daha yüksek ya da yakın değerler taşıdığını gördüm. Sizce bu IEM alınır mı? Yoksa bu bütcede daha iyi bir rakibi var mı? Kullanım amacım müzik ve oyun ikisinde de iyi performans sağlayan bir IEM arıyorum renk olarak siyah, beyaz ya da gümüş olabilir.

Bütçe çıkar mı? TRUTHEAR x Crinacle Zero:BLUE2 Dual Dynamic Drivers In-ear Headphone ürünler geçiyor merak etme. Alacaksan nasıl geçtiğini falan anlatayım.

30 dolar sinir yok mu yurt dışından ürün almak icin?

Evet var. Ancak shenzhenaudio faturaya düşük giriyor. Mail atman yeterli olacaktır.

Hi, i live in turkey.
İn turkey, products over 27 euros don't clear customs easily. İ would appreciate it if you could mark the package with a Value under 27 euros to avoid any customs issues. Also ı would appreciate if you send my cargo with YunExpress. (with palexpress distributorship)

My order number:

My personal ID number:

My order number numarasına sipariş numaranı ID numbere de tcni yazarsan sorun yaşamazsın. Ayrıca dikkat et yurt dışı sipariş limitini geçmemiş olman gerek tcni verirken. Geçmişsen de başka birinin T.C. Ver sorun yaşamazsın sadece fatura onun üstüne kesiliyor.

Bu şekilde 2 yıldır geçiyor. Benimkiler de geçti 1 hafta önce aldığım şu an aras kargoda. Vergide ödemiyosun bu arada.

Evet var. Ancak shenzhenaudio faturaya düşük giriyor. Mail atman yeterli olacaktır.

Hi, i live in turkey.
İn turkey, products over 27 euros don't clear customs easily. İ would appreciate it if you could mark the package with a Value under 27 euros to avoid any customs issues. Also ı would appreciate if you send my cargo with YunExpress. (with palexpress distributorship)

My order number:

My personal ID number:

My order number numarasına sipariş numaranı ID numbere de tcni yazarsan sorun yaşamazsın. Ayrıca dikkat et yurt dışı sipariş limitini geçmemiş olman gerek tcni verirken. Geçmişsen de başka birinin T.C. Ver sorun yaşamazsın sadece fatura onun üstüne kesiliyor.

Bu şekilde 2 yıldır geçiyor. Benimkiler de geçti 1 hafta önce aldığım şu an aras kargoda. Vergide ödemiyosun bu arada.

Anladım peki bu IEM'e esktradan ses kartı almak gerekir mi? Birde bunun Red diye bi versiyonu daha var ikiside 64 dolar aralarinda ne fark var?

Son düzenleme:
Anladım peki bu IEM'e esktradan ses kartı almak gerekir mi?

Anakartının ses çipi ortalama veya iyi ise gerek yok. Ama illaki istiyorsan AliExpress'ten falan bakabilirsin. Ama sonuçta pahalı bir IEM almıyoruz anakartın ortalama ise yeterli olacaktır.

Hi, i live in turkey.

My order number:

My personal ID number:

Kanka, almayı planlıyorum bu şekilde. Şu an sıkıntı olmadan sipariş verebilir miyim?

Bu arada, Truthear Zero Red almayı planlıyorum, ne diyorsun?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kanka almayi planliyorum bu sekilde şu an sıkıntı olmadan sipariş verebilir miyim?
Bir de yabujin PP bagirtti

Evet verebilrsin. 2023'ten beri siparişler geçiyor shenzhenaudiodan. Sorun yaşayan dahi görmedim bende yaşamadım. Truthear zero red güzel baya. Hayırlı olsun.

Evet verebilrsin. 2023'ten beri siparişler geçiyor shenzhenaudiodan. Sorun yaşayan dahi görmedim bende yaşamadım. Truthear zero red güzel baya. Hayırlı olsun.
vergi olarak ne kadar geliyor sence 13 dolar olarak gondermelerini istesem?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı