KZ krila alınır mı?

Bütçe
1.5-2K
1746195878786.png

Bu şekilde gönderdim e-postayı kanka, ama hâlâ cevap gelmedi. Sence ne zaman cevap gelir?

Sabah 5-6 gibi gelir.

Yarın verirler hocam. Spama düşüyor genellikle.
1746738729387.png

1746738820084.png

2 gundur boyle bekliyor anlamadim gitti bir guncelleme gelmiyor imile.com uzerinden takip ettigimde 8 Mayıs'ta daha yeni kargo kodu olusturuldugu gozukuyor sizin sipariş adimlari nasıl hocam bu kadar geciktigi oldu mu Şikayetvar gibi sitelerde kargoya verildikten 1 gun sonra ucaga verilmis.

Eki Görüntüle 2487041
Eki Görüntüle 2487045
2 gundur boyle bekliyor anlamadim gitti bir guncelleme gelmiyor imile.com uzerinden takip ettigimde 8 Mayıs'ta daha yeni kargo kodu olusturuldugu gozukuyor sizin sipariş adimlari nasıl hocam bu kadar geciktigi oldu mu Şikayetvar gibi sitelerde kargoya verildikten 1 gun sonra ucaga verilmis.
Hocam mailinize cevap verdiler mi? Ben de kulaklık alacağım ona göre cevaplarsanız sevinirim

Hocam mailinize cevap verdiler mi? Ben de kulaklık alacağım ona göre cevaplarsanız sevinirim.

Verdiler daha hizli iletisime gecmek istiyorsan Discord'lari uzerinden iletisime gec.

@egemebb kanka ayrica YunExpress uzerinden kargonu takip ettigin zaman SST'e en sagda additional notes kisminda ne yaziyor normalde palexpress oldugunda alttaki gibi olmasi lazim galiba?

1746755733043.png
1746755803403.png

Son düzenleme:
Hocam 17TRACK'den kargonuzu takip edin.

Hayır oradan takip ediyorum zaten last mile için yunexpressten kontrol ettim sizde bir kontrol eder misiniz last mile sizde imile mi yoksa palexpress mi ona göre kargo değiştirilecek haber bekliyor benden.

Hayır oradan takip ediyorum zaten last mile için yunexpressten kontrol ettim sizde bir kontrol eder misiniz last mile sizde imile mi yoksa palexpress mi ona göre kargo değiştirilecek haber bekliyor benden.

Palexpress bende hocam. Sizde imile mi? İmiledende geçiyor vergi ödemeden arkadaşım ödememişti.

@enzyyx

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı