KZ krila alınır mı?

Bütçe
1.5-2K
Kanka almayi planliyorum bu sekilde şu an sıkıntı olmadan sipariş verebilir miyim?
Bir de yabujin pp bagirtti.

Bu arada truthear Zero red almayi planliyorum ne diyorsun.

Red Blue'ya göre daha Bass'lı diyorlar. Oyun için Bass'dan çok tiz sesleri iyi olmalı, bence Blue'yu tercih edin.

Red Blue'ya göre daha Bass'lı diyorlar. Oyun için Bass'dan çok tiz sesleri iyi olmalı, bence Blue'yu tercih edin.
Oyundan cok aslinda muzik onemli benim icin hali hazirda hyperx cloud 2 kullaniyorum hyperx cloud 2den daha iyiyse kullanirim yoksa muzik icin kullanacagim aslinda.

ve bass onemli oldugu icin redi sectim normalde simgot ew300 almayi planliyordum ama suanlik bunda karar kildim gibi

Zero Red daha cok pop muzik icin ayarlanmistir. Yani Hip-Hop/Rap gibi turlerde sinifta kaliyor. Bak bu konuda birisi begenmemisti.
eq ile duzeltmeyi planliyorum

Bass önemsiyorsanız red alın, EW300'ün tizleri yüksektir. EW200 kullanıyorum EW300 ile sesinin benzer olduğunu yazmışlar, ve bence aradaki fiyat farkına değmez.

ayrica dac alacagim hocam. ne icin blue oneriyorsunuz?

simgot ew300 almayi planliyordum zaten sonrasinda zero rede dondum

ayrica dac alacagim hocam. ne icin blue oneriyorsunuz?

simgot ew300 almayi planliyordum zaten sonrasinda zero rede dondum
Bu arkadas begenmemis sanirim. Crinacle kulakliklari.

simgot ew300 aldim gitti mail aticam simdi

kafami fazla karistirmaya gerek yok

simgot ew300 aldim gitti mail aticam simdi

kafami fazla karistirmaya gerek yok
Burada iyi bir rehber buldum. Ek olarak Palexpress olarak gondermelerini isteyin. Hayirli olsun.

Simgot EW300 aldim gitti mail atacağım simdi

Kafami fazla karistirmaya gerek yok

Hi,
In turkey, products over 27 euros don't clear customs easily. I would appreciate it if you could mark the package with a Value under 27 euros to avoid any customs issues. Also i would appreciate if you send my cargo with YunExpress. (with palexpress distributorship) Have a good day.

My order number:

My personal ID number:

Order numbere sipariş numaranı Personal ID yerine de tcni gireceksin. Palexpress en güvenlisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…