KZ Linglong vs Tangzu Princess Changle vs Moondrop Quarks

dollmax

Megapat
Merhaba, kullanım alanım masaüstü bilgisayar olacak. Telefona takmayacağım. Genel kullanıcıyım; müzik dinliyorum, FPS ve hikaye oyunları oynuyorum. Oyun ve müzik performansı sağlayacak, mikrofonu ise öyle-böyle idare edecek ve bir de çabucak bozulmayacak kulak içi bir kulaklık arıyorum. Bu gösterdiğim üç ürün arasında kaldım. Sizce hangisini tercih etmeliyim?

KZ linglong: 12.79⬠56% OFF|Kz Linglong Oortelefoon 1 Dynamic Hifi Bass Oordopjes In Ear Monitor Hoofdtelefoon Sport Noise Cancelling Headset| | - AliExpress
Tangzu princess changle: 8.2⬠52% OFF|TANGZU Princess Changle Hifi in Ear micro dynamic Earphone| | - AliExpress
Moondrop quarks: 10.45⬠31% OFF|Moondrop Quarks Oortelefoon High Performance Iems Gesloten Anterior Holte Micro Dynamische Driver Oordopjes|Oortelefoon| - AliExpress

Son düzenleyen: Moderatör:
1700307669856.png

Aşağı yukarı aynı diyebiliriz. Buraya göre bass istiyorsanız KZ, 3, 5mm giriş changle Type-C olsun derseniz quarks alabilirsiniz.

Bir tangzu WAN'er kullanıcısı olarak chang le alırdım açıkçası. Bakınca da WAN'erin daha basslı hali gibi duruyor.

Moondrop Chu II bunların üçünden de daha iyi. Satıcı linki atmak istemem çünkü Aliexpress arayüzüne ve satıcılarına hakim değilim.
Daha önce KZ'nin EDX Pro modelini kullandım bu tip takış biçimi rahatsız ediyor. Bullet tipi daha rahat geliyor. Teşekkür ederim tavsiyeniz için.

Eki Görüntüle 2020357

Aşağı yukarı aynı diyebiliriz. Buraya göre bass istiyorsanız KZ, 3, 5mm giriş changle Type-C olsun derseniz quarks alabilirsiniz.

Bir tangzu WAN'er kullanıcısı olarak chang le alırdım açıkçası. Bakınca da WAN'erin daha basslı hali gibi duruyor.
Teşekkür ederim. Chang le'ye ben de sıcak bakıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı