Yaklaşık 4 yıl önce KZ ed 12 kablolu kulaklık almıştım hala duruyor arada kullanıyorum sapasağlam.
Hangi amaçla kullanacağına bağlı. Ev kullanıcısı isen gayet başarılı. Eğer müzisyensen sahnede kullanmak istiyorsan yine kullanırsın ama bir Shure bir Sennheiser gibi değil. Güvenilirlik konusunda kesinlikle güvenilir.Bu marka kulaklık almak mantıklı mıdır, güvenilir midir? Kimisi önermiyor kimisi övüyor kimisi IEM'lerin Gamepower Rampage'i diyor. Yorumlarınız nelerdir?
Hangi amaçla kullanacağına bağlı. Ev kullanıcısı isen gayet başarılı. Eğer müzisyensen sahnede kullanmak istiyorsan yine kullanırsın ama bir shure bir Sennheiser gibi değil. Güvenilirlik konusunda kesinlikle güvenilir.
Sana tavsiyem In-Ear Monitors kulaklıklarını incelemen. KZ ye o kadar para dökmeden önce bi bak derim. KZ den çok çok kaliteli kulaklıkları var.Oyun ve müzik için alacağım.
KZ AS24 ayarlanabilir almayı düşünüyorum.
Kulaklıklarına sahte driver koydukları açığa çıktığından beri güvenilirliğini kaybetti.
Reeder'ın 3 kamera gibi görünüp tek kameralı olan telefon kandırmacasının kulaklık versiyonu.
Farklı forumda açtığım bir başlık var ancak reklama girdiğinden paylaşmama izin yok. Google'a "KZ sahte driver" yazıp bakabilirsiniz.Bir yazılı bir belgesi var mıdırr acaba?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.