KZ ZSN Pro X alınır mı?

Hayırlı olsun, umarım memnun kalırsınız. EQ kullanmayı unutmayın.
Teşekkür ederim hocam. Şuana kadar kullandığım en kaliteli kulaklık kz zsn pro x o yüzden muhtemelen memnun kalırım.

@enzyyx hocam attığım dacın keysion marka olanı 480TL. Sizce no name alıp 340 ödemek mi keysion alıp 480 ödemek mi? İkisinin çipleri aynı ikiside aynı ürün.

Son düzenleme:
Teşekkür ederim hocam. Şu ana kadar kullandığım en kaliteli kulaklık KZ ZSN Pro X o yüzden muhtemelen memnun kalırım.

@enzyyx hocam attığım DAC'ın keysion marka olanı 480TL. Sizce no name alıp 340 ödemek mi keysion alıp 480 ödemek mi? İkisinin çipleri aynı ikisi de aynı ürün.

Çipler aynı ise noname olanı alıp geçin. Büyük ihtimalle OEM halidir sadece. Umarım ikisinden de memnun kalırsınız.

@enzyyx Hocam bilgili birine benziyorsunuz o yüzden size de bir sorayım dedim. Müzik dinlemek için bir IEM arıyorum, her türlü müzik türünü dinlerim. İlk IEM'im olacak. Truthear hexa mı önerirsiniz yoksa blue 2 mi? Çok kararsız kaldım.

@enzyyx hocam bilgili birine benziyorsunuz o yüzden size de bir sorayım dedim. Müzik dinlemek için bir IEM arıyorum, her türlü müzik türünü dinlerim. İlk IEM'im olacak. Truthear hexa mı önerirsiniz yoksa blue 2 mi? Çok kararsız kaldım.

Hexa yerine blue 2 öneririm. Hexa gereksiz parlak kalacaktır. İlk IEM olarak blue 2 daha dengeli olur. Standart tuningin üstüne kendiniz de biraz equalizer yaparsanız tadından yenmez.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı