KZ ZSN Pro X alınır mı?

Blue 2'de mikrofonlu kablo da bulunuyor, bence onu alın bütçeniz çıkıyorsa.

Hocam başta yazdığım gibi 7.1 bir tık önemli benim için. Chat GPT bu kulaklıkta sanal bir 7.1 özelliği bile olmadığını söyledi. Bu özelliğe sahip mikrofonlu model önerebilir misiniz?

Hocam başta yazdığım gibi 7.1 bir tık önemli benim için. Chat GPT bu kulaklıkta sanal bir 7.1 özelliği bile olmadığını söyledi. Bu özelliğe sahip mikrofonlu model önerebilir misiniz?

Maalesef ki IEM'lerde 7.1 kullanılamaz, gerek de yok açıkçası hocam. Bu kulaklıklarda bir devre kartı ya da herhangi bir özellik olmuyor, tamamen analog.

Bütçeniz nedir? IEM kullanmanız sorun olur mu?

Konu açıp etiketlerseniz daha iyi olabilir.

Nasıl yani. 7.1 olmadan sıkıntı olmaz mı Valorant veya CS2 gibi rekabetçi oyunlarda hocam. Havit'teki de donanımsal değil yazılımsal sanal bir özellikti zaten. Öyle bir şey olsa iyi olmaz mı?

Nasıl yani. 7.1 olmadan sıkıntı olmaz mı Valorant veya CS2 gibi rekabetçi oyunlarda hocam. Havit'teki de donanımsal değil yazılımsal sanal bir özellikti zaten. Öyle bir şey olsa iyi olmaz mı?

Açıkçası o şekilde çalışabileceğini düşünüyorum fakat ses sadece sağ ve soldan geliyor IEM'lerde. Sizin için sorun olabileceğini sanmıyorum, çoğu kişi de 7.1i bu kadar önemsemiyor hocam.

Açıkçası o şekilde çalışabileceğini düşünüyorum fakat ses sadece sağ ve soldan geliyor IEM'lerde. Sizin için sorun olabileceğini sanmıyorum, çoğu kişi de 7.1i bu kadar önemsemiyor hocam.

Info açısından 7.1 çok önemli rekabetçi oyunlarda. Ses alttan mi üstten mi geliyor. Sağ üst mü sağ alt mı, sol köşe mi üst mü? Adım sesleri falan bu işin temeli. Bunu sanal 7.1 bile halledebildiğine göre, IEM kulaklıkta doğrudan sürücü olmasa bile yapılabilir diye düşünüyorum. Tamamen yazılımsal bir şey çünkü. Yani 7.1 olmadan da bunu halledebilecegini düşünüyorsanız almayı düşünüyorum Blue 2'yi.

Bana kalırsa sorunsuz şekilde blue 2 ile bunu kullanabilirsiniz, denemekte fayda var fakat çalışmasa bile büyük bir sorun yaşamazsınız.

Bana kalırsa sorunsuz şekilde blue 2 ile bunu kullanabilirsiniz, denemekte fayda var fakat çalışmasa bile büyük bir sorun yaşamazsınız.

Teşekkür ederim hocam, şimdi anladım. IEM'lerde 7.1'in donanımsal olarak mümkün olmadığını ve yazılımsal olarak da çok gerekli olmadığını söylediklerinize göre daha iyi kavradım. Zaten profesyonel oyuncuların da çoğunlukla stereo kullandığını öğrendim. Bunun daha doğal oldugunu söylüyorlar. Açıklamalarınız için çok sağ olun! O sipariş mevzusunu da deneyeceğim umarım sıkıntı çıkmaz.

Dediğiniz gibi birçoğu stereo kullanıyor, rica ederim. Hayırlı olsun şimdiden. Yardımcı olduysam çözüm olarak işaretlemeyi unutmayın.

Dediğiniz gibi birçoğu stereo kullanıyor, rica ederim. Hayırlı olsun şimdiden. Yardımcı olduysam çözüm olarak işaretlemeyi unutmayın.

Hocam bir şey soracağım şu an yeni bir yurt dışı alışveriş düzenlemesi getirildi. Bu hafta içinde sipariş etmeyi düşünüyordum. Sıkıntı yaratır mı, bu "Türkiye'de temsilci olmak zorunda" düzenlemesi.

Açıkçası YunExpress palexpress distribütörlüğüyle kargoları gönderiyor fakat bilemiyorum. YunExpress üzerinden gelen mevcut bir kargom var, gümrükten geçerse sizi birkaç güne bilgilendireceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…