KZ ZSN Pro X alınır mı?

Açıkçası YunExpress palexpress distribütörlüğüyle kargoları gönderiyor fakat bilemiyorum. YunExpress üzerinden gelen mevcut bir kargom var, gümrükten geçerse sizi birkaç güne bilgilendireceğim.

O halde sizden haber bekleyeceğim hocam. Yardımlarınız için çok teşekkür ederim.
 
Açıkçası YunExpress palexpress distribütörlüğüyle kargoları gönderiyor fakat bilemiyorum. YunExpress üzerinden gelen mevcut bir kargom var, gümrükten geçerse sizi birkaç güne bilgilendireceğim.

Sizce FPS oyunları için truthear blue 2 mi mantıklı yoksa truthear hexa mı?
 
Kesinlikle hexa değil, sesi çok parlak, EQ çekseniz bile düzeltilemiyor neredeyse. Bu yüzden blue 2 alın derim.

İmaging konusunda Hexa genel Zero serisinden daha önde diyorlar. Ayrıca bass karakteri zayıf ve ses karakteri çok daha dengeli Zero modellerine göre bu yüzden FPS oyunlarındaki ayak sesleri vs. daha rahat anlaşılabilir demişler. Genelde forumlardan okuduğum tiz karakteristiği ne kadar ön palan çıkarsa arka planda enstürmanların ve vokallerin ayrımları müzikte daha iyi yapılıyor fps tarafında da aynı şekilde ayak sesidir, silah sesidir ayrımları daha rahat yapılabilir diye biliyorum sizin bu konudaki fikriniz nedir? Yani tiz konusunda dediğiniz gibi parlak olabilir ama bunu dezavantaj değil avantaj olarak değerlendirmek gerekebilir mi?
 
Hocam gelişmelerden haberdar edecektiniz beni.

Gümrükten geçti hocam, alabilirsiniz siz de.

İmaging konusunda hexa genel Zero serisinden daha önde diyorlar. Ayrıca bass karakteri zayıf ve ses karakteri çok daha dengeli Zero modellerine göre bu yüzden FPS oyunlarındaki ayak sesleri vs. daha rahat anlaşılabilir demişler. Genelde forumlardan okuduğum tiz karakteristiği ne kadar ön palan çıkarsa arka planda enstürmanların ve vokallerin ayrımları müzikte daha iyi yapılıyor FPS tarafında da aynı şekilde ayak sesidir, silah sesidir ayrımları daha rahat yapılabilir diye biliyorum sizin bu konudaki fikriniz nedir? Yani tiz konusunda dediğiniz gibi parlak olabilir ama bunu dezavantaj değil avantaj olarak değerlendirmek gerekebilir mi?

Avantaj kesinlikle değil, ne kadar peakları kıssanız da yine çok öne çıkıyor. Hexa çözünürlük açısından güzel bir IEM fakat kulağı çok yoruyor, deneyen birkaç arkadaşımın yorumuna göre Zero red bile daha iyi. Tizlerin çok yüksek olması çözünürlüğü arttırsa da kulağı yoruyor ve rahatsız ediyor.
 
Gümrükten geçti hocam, alabilirsiniz siz de.

Avantaj kesinlikle değil, ne kadar peakları kıssanız da yine çok öne çıkıyor. Hexa çözünürlük açısından güzel bir IEM fakat kulağı çok yoruyor, deneyen birkaç arkadaşımın yorumuna göre Zero red bile daha iyi. Tizlerin çok yüksek olması çözünürlüğü arttırsa da kulağı yoruyor ve rahatsız ediyor.

Yorumunuz için teşekkür ederim. Kendi izlediğim incelemeler forumlarda insanların yazdıkları vs harmanlayıp DeepSeek ve ChatGPT tarafınada benzer soruları yönelttim iki yapay zeka da FPS için Hexanın Zero serisinden daha iyi performans verdiğiniz söyledi özellikle crinacle ölçümlerine göre imaging kısmında arada %15-20 gibi bir fark olduğunu söyledi. Rekabetçi tarafta genel olarak profesyonel oyuncuların kullandığı kulaklıkların parlak tonlu kulaklıklar olduğundan ayrıca HD800s gibi üst düzey kulaklıklarında benzer tonlama eğrisine sahip olduğunu söyledi. Sizin dediğiniz gibi ilk başta kulak açısından alışmak gerektiğinden bahsetti. Bass karakteri Zero tarafında yüksek olduğundan bomba sesi vs gibi durumlarda ayak seslerinin yok olabileceğinden bahsetti. 200 dolar altı seçeneklerde FPS odaklı olarak imaging, bass kontrolü, tiz optimizasyonu konularında Hexa yı en üst sıraya yazdı müzik kısmı içinde Letshuoer S12 Pro önerdi.
 
Yorumunuz için teşekkür ederim. Kendi izlediğim incelemeler forumlarda insanların yazdıkları vs harmanlayıp DeepSeek ve ChatGPT tarafınada benzer soruları yönelttim iki yapay zeka da FPS için hexanın Zero serisinden daha iyi performans verdiğiniz söyledi özellikle crinacle ölçümlerine göre imaging kısmında arada %15-20 gibi bir fark olduğunu söyledi. Rekabetçi tarafta genel olarak profesyonel oyuncuların kullandığı kulaklıkların parlak tonlu kulaklıklar olduğundan ayrıca HD800s gibi üst düzey kulaklıklarında benzer tonlama eğrisine sahip olduğunu söyledi. Sizin dediğiniz gibi ilk başta kulak açısından alışmak gerektiğinden bahsetti. Bass karakteri Zero tarafında yüksek olduğundan bomba sesi vs gibi durumlarda ayak seslerinin yok olabileceğinden bahsetti. 200 dolar altı seçeneklerde FPS odaklı olarak imaging, bass kontrolü, tiz optimizasyonu konularında hexa yı en üst sıraya yazdı müzik kısmı içinde letshuoer S12 Pro önerdi.

Hexa FPS için en iyi seçenek diyemeyiz, blue 2'de de basslar gayet dengeli olduğundan problem yaşamazsınız. Bence düz blue 2 almalısınız, akım arttıran aparatı takmaz ve biraz dengeli bir EQ yaparsanız kulak yormaz ve güzel şekilde kullanabilirsiniz. 200 dolar altı olarak truthear Nova önerimdir, armatürleri sayesinde yüksek çözünürlüklü ve kulağı yormayan bir ses üretiyor.
 
Hexa aslında imaging tarafında çok öne çıkıyor ses algısı yön algısı kısmında. Blue 2 nin tekrar detaylıca incelemelerine bakacağım tam hakim değilim. Nova ile Hexa yı yapay zeka tarafına kıyaslattırdım atmosferik seslerde önde olabilir ama imaging bass kontrolü ve tiz ayrımı kısımlarında Hexa yı ön plana attı. Nova için söyledikleriniz müzik performansı tarafında çok yönlü olarak geçerli olabilir yüksek ihtimalle sahne kullanımında nova öne çıkacaktır. Son olarak FPS tarafında Hexa için sesler konusunda novaya göre daha kesin olduğunu söyledi ve iki kulaklık arasında yüzde 50 fiyat farkı kadar performans gelişimi olmadığını söyledi.
 
Hexa aslında imaging tarafında çok öne çıkıyor ses algısı yön algısı kısmında. Blue 2'nin tekrar detaylıca incelemelerine bakacağım tam hakim değilim. Nova ile hexa yı yapay zeka tarafına kıyaslattırdım atmosferik seslerde önde olabilir ama imaging bass kontrolü ve tiz ayrımı kısımlarında hexa yı ön plana attı. Nova için söyledikleriniz müzik performansı tarafında çok yönlü olarak geçerli olabilir yüksek ihtimalle sahne kullanımında Nova öne çıkacaktır. Son olarak FPS tarafında hexa için sesler konusunda Nova'ya göre daha kesin olduğunu söyledi ve iki kulaklık arasında yüzde 50 fiyat farkı kadar performans gelişimi olmadığını söyledi.

Yapay zekaya kıyaslattırmanız doğru bir karar olmayacaktır, genel kullanıcıyı değil sadece verileri inceliyor çünkü. Oyun içinde dediğim gibi Zero red/blue'nin helefi olduğu için blue 2 daha çok fiyat/performans bir kulaklık, biraz ekolayzır ayarı ile gayet kolay şekilde düzeltebilirsiniz. Sadece sahnede değil, Hexa'da kullanılanlara kıyasla Nova'da kullanılan sürücü ve armatürler daha kaliteli, 3 kanallı şekilde sesi size sunuyor. Dolayısıyla daha fazla ses ayırt edilecektir, rahatsız etmeyecek şekilde olması da cabası. Sesler birbirine karışmıyor bu dediğim özellik sayesinde.
 

Technopat Haberler

Geri
Yukarı