Hocam kaç gün sonunda geldi DAC'ı taktım cidden ses miktarında çok ciddi fark var onun dışında ses kalitesi artmış gibi ancak uzman olduğum için tam anlamıyorum. Tek bildiğim var o da laptopa DAC olmadan taktığımda ses okaydi sonra yakın olsun diye monitore taktım ses miktarı ciddi derece düştü. Oran vermek gerekise DAC'sız laptop 100 SE monitor maksimum 60-70. şimdi DAC'ı taktım laptop ses oranın en az 150 olduğunu düşünüyorum. Çok teşekkür ederim önerileriniz ve yardımlarınız için. Kulaklarım mutlu xd.
2 Nisanda Shenzhenaudio üzerinden Zero Blue 2'yi ek mikrofon kablolu seçeneğiyle sipariş edip; e-mail üzerinden sipariş numaramı ve tc kimlik numaramı yazıp paketin üzerinde yazan fiyatı da 12.99 usd olarak değiştirmelerini istedim. Bugün Aras Kargo ile ürün elime sorunsuz şekilde ulaştı. Ayrıca @enzyyx 'e teşekkür ederim.
Hocam ben de aldım, Dolby Atmos yüklemeniz tavsiye ederim, hazır equalizer ayarları zaten mükemmel üstüne kendin Custom da yapabiliyorsun. Mesela ben müzik ve dizi dışında Valorant oynuyorum ve yaptığım EQ ayarı oyunda çok rahat ettiriyor. Tek önerim hocamın önerdiği dönüştürücüyu mutlaka alman. Çok fark yaratıyor. Ben oyun için mikrofonlu olanı sipariş ettim ancak mikrofonsuz kablo olan kablo açısından daha kaliteli teknik olarak. Kısacası her türlü değiyor parasına.
https://a.aliexpress.com/_ooMlL0j
Buradan alabilirsiniz, içinde amfi ve DAC çipi var. Sennheiser HD600 gibi absürt bir kulaklığı bile orta ses seviyesinde besleyebiliyor. Karşılaştırma açısından;
DAC 500 TL, kulaklık 25000 TL.
200 TL'ye geldiği için aldım. Modifiye edip upgrade yapmaya değmez diyorsunuz yani. Peki laptop'umda dac ile mi kullanmalıyım yoksa kendi jack girişi yeterli gelecek midir? peace ile auto eq yapıp kullanıyorum bir de memory foam uç var.
200 TL'ye geldiği için aldım. Modifiye edip upgrade yapmaya değmez diyorsunuz yani. Peki Laptop'umda DAC ile mi kullanmalıyım yoksa kendi jack girişi yeterli gelecek midir? Peace ile Auto EQ yapıp kullanıyorum bir de Memory foam uç var.
Açıkçası bu süre zarfında sizi götürür fakat daha iyi bir kulaklığa geçmeden daha iyi bir DAC almayın derim. Apple'nin dönüştürücülerine de bakmayın, kaliteli değil.