KZ ZSN Pro X alınır mı?

"Okay, we will do that. No worries." cevabını aldım hocam mailden döndüler. Şimdi 65 dolar oldu benim kodla birlikte. Mikrofonlu söylediğim için 70'den 65'e düştü. Sıkıntısız elime ulaşırsa 65 dolardan adamlara 2500 ödeyeceğim karttan gelince de bir 800 lira civarı gümrük çıkacak anladığım kadarıyla 12.99'dan değil mi?
2 Nisanda Shenzhenaudio üzerinden Zero Blue 2'yi ek mikrofon kablolu seçeneğiyle sipariş edip; e-mail üzerinden sipariş numaramı ve tc kimlik numaramı yazıp paketin üzerinde yazan fiyatı da 12.99 usd olarak değiştirmelerini istedim. Bugün Aras Kargo ile ürün elime sorunsuz şekilde ulaştı. Ayrıca @enzyyx 'e teşekkür ederim.

2 Nisanda shenzhenaudio üzerinden Zero blue 2'yi ek mikrofon kablolu seçeneğiyle sipariş edip; e-mail üzerinden sipariş numaramı ve T.C. Kimlik numaramı yazıp paketin üzerinde yazan fiyatı da 12.99 USD olarak değiştirmelerini istedim. Bugün Aras Kargo ile ürün elime sorunsuz şekilde ulaştı. Ayrıca @enzyyx'e teşekkür ederim.

Hocam hayırlı olsun çok kısa sürede gelmiş 8 günde yani. Ücretli kargo seçeneğini mi seçtiniz acaba. Bu arada deneyimlerinizi de paylaşırsanız çok sevinirim. Evet @enzyyx hocam sağ olsun çok yardımcı oldu. Ben de bekliyorum artık sabırsızlıkla. Şu anda kullandığım kulaklık Havit H2000p, aralarındaki farkı görmeyi çok istiyorum.

2 Nisanda shenzhenaudio üzerinden Zero blue 2'yi ek mikrofon kablolu seçeneğiyle sipariş edip; e-mail üzerinden sipariş numaramı ve T.C. kimlik numaramı yazıp paketin üzerinde yazan fiyatı da 12.99 USD olarak değiştirmelerini istedim. Bugün Aras Kargo ile ürün elime sorunsuz şekilde ulaştı. Ayrıca @enzyyx'e teşekkür ederim.

Hayırlı olsun hocam, rica ederim. İyi dinlemeler.

Hocam hayırlı olsun çok kısa sürede gelmiş 8 günde yani. Ücretli kargo seçeneğini mi seçtiniz acaba. Bu arada deneyimlerinizi de paylaşırsanız çok sevinirim. Evet @enzyyx hocam sağ olsun çok yardımcı oldu. Ben de bekliyorum artık sabırsızlıkla. Şu anda kullandığım kulaklık Havit H2000p, aralarındaki farkı görmeyi çok istiyorum.

8 gün normal bir süre YunExpress için, 8-9 günde elinize ulaşır yoğun olmayan günlerde. Ücretli kargo seçmeyin, muhtemelen PTT'ye verirler.

Kusura bakma eklemeyi unutmuşum, kargo seçeneğiyle ilgili herhangi bir seçim yapmadım. Sadece mail yoluyla YunExpress üzerinden yollamalarını talep ettim. Deneyim konusuna gelirsek de bu satın aldığım ilk iem olduğu için maalesef pek bir şey diyemeyeceğim, direkt olarak laptopa ve Samsung Type-C - 3,5 mm dönüştürücüsüyle S20FE cihazlarıma bağlayıp denediğimde sesin yüksekliğini biraz düşük buldum. Ha bu arada bu ürünü sahnede kullanmak için aldım, normalde de müzik dinleyeceğim zaman epey büyük 3 yollu hoparlörleri kullandığım için de Zero Blue 2'nin ses yüksekliği az gelmiş olabilir.

Kusura bakma eklemeyi unutmuşum, kargo seçeneğiyle ilgili herhangi bir seçim yapmadım. Sadece mail yoluyla YunExpress üzerinden yollamalarını talep ettim. Deneyim konusuna gelirsek de bu satın aldığım ilk IEM olduğu için maalesef pek bir şey diyemeyeceğim, direkt olarak laptopa ve Samsung Type-C - 3,5 mm dönüştürücüsüyle S20FE cihazlarıma bağlayıp denediğimde sesin yüksekliğini biraz düşük buldum. Ha bu arada bu ürünü sahnede kullanmak için aldım, normalde de müzik dinleyeceğim zaman epey büyük 3 yollu hoparlörleri kullandığım için de Zero blue 2'nin ses yüksekliği az gelmiş olabilir.

Moondrop echo gibi DAC/AMP çipi içeren dönüştürücüler ile kullanırsanız neredeyse tam olarak performansı alabilirsiniz. Tahminimce 192 KHz'ye kadar equalizeri aktif şekilde uygulayabilecek kadar güçlü çipleri var.

Moondrop echo gibi DAC/AMP çipi içeren dönüştürücüler ile kullanırsanız neredeyse tam olarak performansı alabilirsiniz. Tahminimce 192 KHz'ye kadar equalizeri aktif şekilde uygulayabilecek kadar güçlü çipleri var.
Sahnede diğer müzisyenlerin de aynı mixi duyması için 4 tane iemi Behringer HA400 kulaklık amplifikatörüne, HA400ü de mixere bağlamayı düşünüyorum, iemlerin kablo boylarından dolayı uzatıcıyla bunu yapmak durumundayım. Moondrop Echoyu gibi bir DAC/AMPi bu iem setupına nasıl entegre ederim bilmiyorum fakat ihtiyacım var gibi gözüküyor hocam, tavsiyeniz için teşekkür ederim.

Sahnede diğer müzisyenlerin de aynı mixi duyması için 4 tane IEM'i Behringer HA400 kulaklık amplifikatörüne, HA400ü de Mixer'e bağlamayı düşünüyorum, IEM'lerin kablo boylarından dolayı uzatıcıyla bunu yapmak durumundayım. Moondrop echoyu gibi bir DAC/AMPi bu IEM setupına nasıl entegre ederim bilmiyorum fakat ihtiyacım var gibi gözüküyor hocam, tavsiyeniz için teşekkür ederim.

Moondrop Echo'yu cihaz için önerdim, sahnede kaliteli bir uzatma kablosu ile sorun yaşamadan kullanabilirsiniz, fazla uzun olmamasında fayda var. Bir yerden sonra sinyal kaybı ve parazit elbet yaşanacaktır, mümkünse 5 metre üstü uzatma kullanmayın. Bahsettiğiniz amplifikator hakkında tam bilgiye sahip değilim fakat ortalama seviyede 4 IEM'i kaldırabilir muhtemelen, tekrardan hayırlı olsun hocam.

Moondrop Echo'yu cihaz için önerdim, sahnede kaliteli bir uzatma kablosu ile sorun yaşamadan kullanabilirsiniz, fazla uzun olmamasında fayda var. Bir yerden sonra sinyal kaybı ve parazit elbet yaşanacaktır, mümkünse 5 metre üstü uzatma kullanmayın. Bahsettiğiniz amplifikator hakkında tam bilgiye sahip değilim fakat ortalama seviyede 4 IEM'i kaldırabilir muhtemelen, tekrardan hayırlı olsun hocam.

Hocam, TRUTHEAR Zero:BLUE2 şu an yolda, Çin'den geliyor. Bir videoda dongle olmadan IEM'lerin gerçek potansiyelini veremediği söyleniyordu. Sizce gerçekten gerekli mi? Laptopun ses çıkışı yeterli olur mu, yoksa Apple dongle gibi bir şey şart mı? Oyun için aldım bildiğiniz üzere, özellikle Valorant gibi oyunlarda ses yönlerini sorunsuzca ayırt edebilmeyi umuyorum.
(Laptop; MSI Katana 17 B12VFK-1031xtr)

Hocam, truthear Zero: Blue2 şu an yolda, Çin'den geliyor. Bir videoda dongle olmadan IEM'lerin gerçek potansiyelini veremediği söyleniyordu. Sizce gerçekten gerekli mi? Laptopun ses çıkışı yeterli olur mu, yoksa Apple dongle gibi bir şey şart mı? Oyun için aldım bildiğiniz üzere, özellikle Valorant gibi oyunlarda ses yönlerini sorunsuzca ayırt edebilmeyi umuyorum.
(Laptop; MSI Katana 17 B12VFK-1031xtr)

Laptopun ses yongası yeterli olur, zaten aynı sayısal işleme dediğimiz işlevi anakartınızdaki ses yongası da yapıyor. Apple'nin Dongle'u kaliteli değil bu arada, fiyatına göre çöp. Almak isterseniz 450 TL'ye ilk indirimle beraber çok güzel bir şey önerebilirim.

Laptopun ses yongası yeterli olur, zaten aynı sayısal işleme dediğimiz işlevi anakartınızdaki ses yongası da yapıyor. Apple'nin Dongle'u kaliteli değil bu arada, fiyatına göre çöp. Almak isterseniz 450 TL'ye ilk indirimle beraber çok güzel bir şey önerebilirim.

Ciddi fark yaratacağını düşünüyorsanız alırım hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı