KZ ZSX Terminator alınır mı?

bence kesinlikle alınır kz fazla popüler olmasa da bu işi çok iyi yapıyor

Simgot EW200 önerebilirim, tizleri bi tık fazla olduğu oluyor ancak ses kalitesi TR'de 4K bandında satılan IEM'lerden bile daha iyi. KZ önermiyorum giriş seviye kulaklıkları var ve incelemeleri çok iyi değil. Bu kadar yüksek sürücülü ve bu fiyattaki kulaklıklar genellikle pek iyi olmuyor. Ayrıca bu kablolar oksitleniyor ve kopuyor, stok kablosu kötü (EDX Pro kullanıyordum kablosu oksitlendi ve koptu) muhtemelen bu kulaklığında tizleri fazladır o yüzden EW200 önerebilirim. EW200'ün tizleri bazı şarkılarda parlıyor genellikle sorun yaşamamıştım. Bazıları kulaklığın konforu kötü demiş, EW200'de konfor sorunu da yaşamazsınız.

Bence EW200 alın, kendim aylarca kullandığım ve şu anki kullandığım kulaklıktan daha beğendiğim bir kulaklıktı. KZ'nin bir sürü modeli var, kiminin tizi fazla kiminin az oluyor. Çok fazla sürücü olması bu fiyat bandı için bence bir dezavantaj. Çünkü kötü tuning ve crossover sesi daha da bozuyor. Ayrıca kulaklığın parça sayısı fazla olduğundan bozulma riski de daha yüksek.

Peki hocam çok teşekürler ,hocam peki sizce mikrofonlu kablo alsam nasıl olur
Bide yanina önerdiginiz bir aksesuarı(kablosu,kılıf) var mı ? Bide nerden aldiniz

Peki hocam çok teşekkürler, hocam peki sizce mikrofonlu kablo alsam nasıl olur?
Bir de yanina önerdiginiz bir aksesuarı(kablosu, kılıf) var mı? Bir de nereden aldınız?

Mikrofonlu kabloların mikrofonları genellikle kötü oluyor, hangi kulaklığı alacağınıza bağlı olarak kablo ve kılıf gerek olmayabilir. Bazı kulaklıkların stok kablosu kötü oluyor hem ses hem de konfor, sağlamlık açısından. Bazı kulaklıklardan da taşıma çantası çıkmıyor. Ama genellikle ucuz kulaklıklarda bile taşıma çantası oluyor markadan markaya değişebilir tabii ki de. Siz hangi kulaklığı alacaksınız ona göre kablo ya da taşıma çantası lazım mı söyleyeyim. Ben EW200'ü yurt dışından aldım, 1200 lira falandı aldığımda. Yazın parkta otururken kaybettim, sonrasında temmuz ayında truthear Zero Red'in fiyatının Amazon'da 2800'e düştüğünü görünce aldım ama fiyatına göre pek memnun kalmadım, bir de normal fiyatı 4000'di. Çünkü kablosu, konforu çok kötü. Kulaklık kulağımda yara yaptı ve zar zor giriyor en ufak uç bile zor giriyor. Kablosu markette satılan kulaklıkların kablosundan bile ince ve çok fazla dolaşıyor. EW200'ün konforu çok iyiydi, metal kasası çok Premium'du. Kablosu da oldukça kaliteliydi. Sesi de dinlediğim türden ötürü daha iyiydi. Kısaca daha fazla para ödeyip daha kötü bir deneyim edinmiş oldum, bu kulaklığı çok kullanmıyorum olur da truthear hexa takas etmek isteyen falan olursa diye bekletiyorum, eğer takas etmek istemeyen olmazsa da satacağım gelen parayla hexa ya da bir başka model alacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…