Simgot EW200 önerebilirim, tizleri bi tık fazla olduğu oluyor ancak ses kalitesi TR'de 4K bandında satılan IEM'lerden bile daha iyi. KZ önermiyorum giriş seviye kulaklıkları var ve incelemeleri çok iyi değil. Bu kadar yüksek sürücülü ve bu fiyattaki kulaklıklar genellikle pek iyi olmuyor. Ayrıca bu kablolar oksitleniyor ve kopuyor, stok kablosu kötü (EDX Pro kullanıyordum kablosu oksitlendi ve koptu) muhtemelen bu kulaklığında tizleri fazladır o yüzden EW200 önerebilirim. EW200'ün tizleri bazı şarkılarda parlıyor genellikle sorun yaşamamıştım. Bazıları kulaklığın konforu kötü demiş, EW200'de konfor sorunu da yaşamazsınız.
Bence EW200 alın, kendim aylarca kullandığım ve şu anki kullandığım kulaklıktan daha beğendiğim bir kulaklıktı. KZ'nin bir sürü modeli var, kiminin tizi fazla kiminin az oluyor. Çok fazla sürücü olması bu fiyat bandı için bence bir dezavantaj. Çünkü kötü tuning ve crossover sesi daha da bozuyor. Ayrıca kulaklığın parça sayısı fazla olduğundan bozulma riski de daha yüksek.