Steam'den aldıgım L.A. Noire'ye girmeden önce Rockstar'la ilgili olan bölümleri hallediyorum ve oyuna tıklıyorum. "0xc000007b" hatası veriyor. Videonuzdaki adımları yapıyorum ama Process Monitor'le oyunun hata dosyaları ve DLL dosyaları falan gelmiyor.
Bazı oyunların çalışması için gerekli olan DirectX 9 dosyalarının sisteme otomatik olarak indirilmesini sağlayan ufak araç. Bu araç eksik DirectX dosyalarını tespit eder ve bunları internetten indirip kurar. Bu bağlamda Internet bağlantısı...
Elle DLL indirip kopyalamayın, zaten 0xc000007b hatası almanızın temel sebebi bu. Raporu uygun şekilde oluşturduysanız MediaFire'a yükleyip indirme bağlantısını bu konuda paylaşabilirsiniz.
@tufancoskun 0xc000007b hatası sadece Microsoft Visual C++ paketleri veya DirectX aracı kurmakla düzelmeyebilir, hatalı veya sistemle uyuşmayan DLL dosyaları varsa. İlk önce hatalı DLL'yi tespit edip silmek daha sonra gerekli paketleri kurmak gerekir. Raporu paylaşırsanız daha net yardımcı olurum.
@tufancoskun 0xc000007b hatası sadece Microsoft Visual C++ paketleri veya DirectX aracı kurmakla düzelmeyebilir, hatalı veya sistemle uyuşmayan DLL dosyaları varsa. İlk önce hatalı DLL'yi tespit edip silmek daha sonra gerekli paketleri kurmak gerekir. Raporu paylaşırsanız daha net yardımcı olurum.
Evet. Process Monitor raporunu diyorum, ilk attığınız resim. Yalnız ekran görüntüsünden bir şey anlayamayız, raporu kaydedip paylaşmanız gerekmekte. Bu videodaki işaretlediğim kısımdan itibaren izleyin.
Bazı oyunların çalışması için gerekli olan DirectX 9 dosyalarının sisteme otomatik olarak indirilmesini sağlayan ufak araç. Bu araç eksik DirectX dosyalarını tespit eder ve bunları internetten indirip kurar. Bu bağlamda Internet bağlantısı...