L.A Noire DLC Türkçe Yama Hatası

Onur Kabadayı

Hectopat
Katılım
22 Haziran 2014
Mesajlar
27
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba Arkadaşlar. Yaklaşık 2 gün önce Steam üzerinden L.A Noire oyununu satın aldım.Türkçe yamasınıda kurdum ve oyuna girdim.Bundan bir kaç gün sonra DLC paketinide aldım ve kurdum.DLC paketindeki bi görev açıldı oyun ingilizceydi.Ana Görevler türkçe ama DLC görevleri ingilizce.
Yardım Ederseniz Çok Memnun Olurum Teşekkürler. :) :) :)
Yardımlarınızı Bekliyorum Arkadaşlar.
 
Oyunçeviri Sitesinden İndirdim Orada bir not vardı ve şöyle diyor.* DLC Dava çevirileri de yapılmıştır fakat DLC görevlerini Türkçe olarak oynayabilmek için düzenlenmiş DLC dosyaları gerekmektedir. Bu dosyalar Türkçe yama paketinin içerisindeki linkte mevcuttur ve toplamda 1.5 Gb civarındadır. Bu paketleri indirdikten sonra oyunun ana klasöründeki Final/PC klasörüne bu dosyaları atın ve tüm dosyaların üzerine yazarak kopyalayın. Daha sonra Türkçe yama kurulumunu yapın ve çevirilerin DLC paketlerine entegre edilmesini bekleyin.

Ama içersinde link falan yok ben bulamadım Yardım ederseniz sevinirim. :)

Arkadaşlar Bana Entergre edilmiş DLC Kodları Lazım onlar Olmadan oyun Türkçe olmuyor.Bende DLC ler yüklü Ama yeniden yüklemem Gerekiyormuş.
Biliyorsanız lütfen Yardım Edin.
:) :) :) :)
 
İngilizcem iyidir.İngilizce anlıyorum ama Türkçe Daha bir çekici oluyor Oyun.Elinde bu DLC kodları olan varsa bana atarsa çok sevinirim Kaç gündür araştırıyorum. :) :)
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı