www.kirmiziperfect.com
Teşekkürler hocam, bende L.A Noire satın almıştım ama indirdiğim yamada DLC'ler dahil değildi.DLC'ler de dahil.L.A. Noire Türkçe Yama – Kırmızı Perfect
www.kirmiziperfect.com
Hocam ek olarak neden boyutu bu kadar yüksek? Benim indirdiğim yama 20 MB'idi.DLC'ler de dahil.L.A. Noire Türkçe Yama – Kırmızı Perfect
www.kirmiziperfect.com
Açıkçası boyut konusunda hiçbir fikrim yok, belki sıkıştırılmamıştır. Ben DLC'leri ile bu yamayı kullandım ve gayet güzel bir yama. Tabii boyutu biraz sıkıyor.Teşekkürler hocam, bende L.A Noire satın almıştım ama indirdiğim yamada DLC'ler dahil değildi.
Hocam ek olarak neden boyutu bu kadar yüksek? Benim indirdiğim yama 20 MB'idi.
Verdiğiniz linkten üye olmayı denedim ama 3 farklı mail adresiyle denememe rağmen sahte mail uyarısı verdi başka bir yöntem yada sizde dosyalar var ise başka bir yerden update edit verebilirmisiniz ?DLC'ler de dahil.L.A. Noire Türkçe Yama – Kırmızı Perfect
www.kirmiziperfect.com
Hocam uğraştırıyor ama üye olunabiliyor. Ek olarak bazı davalar son gelen güncelleme ile "ingiliççe" oldu.Aynı sorunu bende yaşıyorum üye olunmuyor başka bir şekilde ulaşamaz mıyız acaba.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.