L calisma masası

kertingos

Centipat
Daha fazla  
Herkese merhaba. Bilgisayar için L masa alacağım fakat çoğu modelin birbirine benzediğini gördüm ve bu modeller için de çoğu kişi "sağlam olmaz" yazmış. Marangozda vs. yapımlar için en az 15.000 TL istiyorlar ve benim böyle bir bütçem yok, o yüzden bu masayı buldum. Sizce çok mu dandik olur? Fikrinizi almak istedim. İyi akşamlar.

Marangoz falan boş hikaye kanka, bu tarz yerlerden ucuza kapatacaksın. Masadan nasıl bir sağlamlık bekliyorsun ki? Üzerine çıkıp tepinmeyeceksen bence çoğu çalışma masası bir insanın ihtiyacını karşılar yani. Güzel seçim olmuş ama belki biraz daha güzelini bulabilirsin. Kısa kısım çok dar olmuş, kitaptan başka bir şey koyulmaz.

Marangoz falan boş hikaye kanka, bu tarz yerlerden ucuza kapatacaksın. Masadan nasıl bir sağlamlık bekliyorsun ki? Üzerine çıkıp tepinmeyeceksen bence çoğu çalışma masası bir insanın ihtiyacını karşılar yani. Güzel seçim olmuş ama belki biraz daha güzelini bulabilirsin. Kısa kısım çok dar olmuş, kitaptan başka bir şey koyulmaz.

O kısma ufak figürler var o şekilde süslemeyi düşündüm hoş durur diye. Tabii ki öyle aman aman bir beklentim yok ama çok sallanır vs yazmıslar ondan dolayı aklım karisti biraz.

Herkese merhaba. Bilgisayar için l masa alacağım fakat çoğu modelin birbirine benzediğini gördüm ve bu modeller için de çoğu kişi "sağlam olmaz" yazmış. Marangozda vs. yapımlar için en az 15.000 TL istiyorlar ve benim böyle bir bütçem yok, o yüzden bu masayı buldum. Sizce çok mu dandik olur? Fikrinizi almak istedim. İyi akşamlar.

Hocam böyle bir şey buldum hem bilindik marka hem de şık duruyor.

Dilerseniz normal masa de önerebilirim.

Tavsiyeler için teşekkürler zaten modeller birbirine yakın kalite açısından çok bir sıkıntı çıkarmazsa gayet güzel. Bazı forumlarda çok sallanır marangozda yaptırın diyenler olmuş hocam o aklımı karıştırdı.

Tavsiyeler için teşekkürler zaten modeller birbirine yakın kalite açısından çok bir sıkıntı çıkarmazsa gayet güzel. Bazı forumlarda çok sallanır marangozda yaptırın diyenler olmuş hocam o aklımı karıştırdı.

Sallanmaya başladığı zaman evde kendiniz sıkabilirsiniz, sonuçta her masa sallanır bir yerden sonra.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı