L-Carnitine önerisi

zrtzurt

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. 15 yaşındayım boyum 1.71 kilom 110-115 civarı yani aşırı kiloluyum. Metabolizmam aşırı yavaş, biraz fazla yediğimde ödem veya yağ olarak direkt kilom artıyor. Bir süredir spora gidiyorum ve diyette olduğum için düşük karbonhidrat besleniyorum ve enerjim bir süre sonra azalıyor. L-Carnitin'in de kilom dolayısıyla işime yarayacağını düşündüm. Kullanıp kullanmama veya kullanabilirsem hangi markanın L-Carnitin'i daha iyidir? Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam benzer durumdaydık 3 yıl öncesine kadar l-carnitin sana öyle çok bir fayda sağlamaz istiyorsan bilindik kaliteli bir şey alıp denersin sana tavsiyem sadece kalori açığı oluştur bol bol sebze ve su sağlıklı ve olabildiğince gereksiz yağları hızlı yakarsın.

Hocam benzer durumdaydık 3 yıl öncesine kadar l-carnitin sana öyle çok bir fayda sağlamaz istiyorsan bilindik kaliteli bir şey alıp denersin sana tavsiyem sadece kalori açığı oluştur bol bol sebze ve su sağlıklı ve olabildiğince gereksiz yağları hızlı yakarsın.
Hocam zaten diyetime dikkat ediyorum fakat yaklaşık 1 saat kardiyo ve ekstra ağırlık antrenmanı yaptığım halde bir türlü tatmin olamıyorum. Aslında biraz daha motivasyon olması için almayı düşündüm.

Hocam zaten diyetime dikkat ediyorum fakat yaklaşık 1 saat kardiyo ve ekstra ağırlık antrenmanı yaptığım halde bir türlü tatmin olamıyorum. Aslında biraz daha motivasyon olması için almayı düşündüm.
Bir anabolik steroid etkisi beklememelisiniz ancak az da olsa fayda sağlayacaktır. Marka olarak BigJoy Thermonator L-Carnitine tercih edebilirsiniz.

Kingsize güzeldir uzun süre kullanıyorum zaten yukarıda da dendiği gibi diyet gibi etkenlerle bu takviyeler iş görür bende bayağı bir terletme yapıyor onun için kullanıyorum 15-20 barfikste nabzım bile pek zorlanmazken carnitin ile sırıl sıklam yapıyor beni.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı