L-Carnitine yarar mı?

Ayni tempolu egzersiz oncesi derken yani, kardiyodan once mi alayim ben,dediginizden kardiyo oncesi diye cikardim, yoksa agirlik antrenmani oncesi mi?
ağırlık antrenmanında pek bir şey anlamazsın ama sporlarının hepsinde kullanabileceğin bir supplement kardiyodan önce alabilirsiniz aynı nabızda olan ve süreklilik - ( koşu - yürüme ) gibi etkinliklerde eetkisi daha bariz gündeik hayatta markete giderken bile kullanabilirsiniz sabah aç karna bir de antrenmandan önce kullanırsanız verimi fazla olur kolay gelsin

etken madde 3000mg dir bazı firmalarda serviste 2000mg civarı var araştırmalar 3-4gr arasında denedigi icin 3000 mg yapıyorlar genelde diğerleri servis hilesi 3000 almaya calisin porsiyonda

Pirinc tavuk yiyorum hafif zeytinyagi kullanıyorum 1500 kalori civarinda almaya calisiyorum(1500 alti degil), peki kardiyoyu ne kadar onerirsiniz? Boyum 172 kilom 103.

Şöyle söyleyim haftanın 5 günü kardiyo idman sonrası olacak şekilde ama kesinlikle idman öncesi kardiyo yapma enerjin idman içinde bize lazım olacak çünkü. Kardiyo da 25 yada 20 dakka ile başla hızın sabit 5 şekilde kalsın egimin ise 4,5 arası olucak , öyle deli dana gibi koşmanın hiç bir mantığı yok yüksek nabızlı kardiyo şu anlık senin için iyi degil. 2.3 hafta sonra kardiyo süreni 5 dakka artır 30 olur 35 olur bu şekilde devam et bi süre sonra farkı göreceksindir

Bi kac ay kullandim soyle bir avantaji var vucut isini arttirip baya terletiyor ve biraz enerji veriyor ve olaylar burada basliyor. Sen motive oluyor gaza geliyorsun normalde 15dk yuruyorsan 1 aaat yardirmaya basliyorsun. Ay sonuda cabalarin sonu kilo verince aaaaa lcarnitin cok etkili diyorsun bence olay bu tamamen motivasyon ve gaz olayi

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı