C Captain99 Hectopat Katılım 29 Ağustos 2020 Mesajlar 538 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2021 #21 @erengore Tablonun altındaki derken iGPU'nun altındakini kastettiniz hocam.
erengore Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 12.022 Makaleler 9 Çözümler 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2021 #22 Captain99 dedi: @erengore Tablonun altındaki derken iGPU'nun altındakini kastettiniz hocam. Genişletmek için tıkla...
Captain99 dedi: @erengore Tablonun altındaki derken iGPU'nun altındakini kastettiniz hocam. Genişletmek için tıkla...
C Captain99 Hectopat Katılım 29 Ağustos 2020 Mesajlar 538 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2021 #23 erengore dedi: Eki Görüntüle 1170194 Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam. İyi geceler dilerim. Teşekkür ederim tekrardan. Sıkıntı olup olmadığını bildireceğim size.
erengore dedi: Eki Görüntüle 1170194 Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam. İyi geceler dilerim. Teşekkür ederim tekrardan. Sıkıntı olup olmadığını bildireceğim size.
erengore Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 12.022 Makaleler 9 Çözümler 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2021 #24 Captain99 dedi: Tamamdır hocam. İyi geceler dilerim. Teşekkür ederim tekrardan. Sıkıntı olup olmadığını bildireceğim size. Genişletmek için tıkla... Rica ederim. iyi geceler.
Captain99 dedi: Tamamdır hocam. İyi geceler dilerim. Teşekkür ederim tekrardan. Sıkıntı olup olmadığını bildireceğim size. Genişletmek için tıkla... Rica ederim. iyi geceler.
C Captain99 Hectopat Katılım 29 Ağustos 2020 Mesajlar 538 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2021 #25 erengore dedi: Rica ederim. iyi geceler. Genişletmek için tıkla... Günaydın hocam. Birkaç oyun testi yaptım. Herhangi bir limit sorunu yok şu anda. Sadece işlemci çok ısınıyor. Bir iç temizlik yaptıralım bakalım. Bir de iyi bir termal macun alayım.
erengore dedi: Rica ederim. iyi geceler. Genişletmek için tıkla... Günaydın hocam. Birkaç oyun testi yaptım. Herhangi bir limit sorunu yok şu anda. Sadece işlemci çok ısınıyor. Bir iç temizlik yaptıralım bakalım. Bir de iyi bir termal macun alayım.