L340 undervolting işlemi nasıl olmalı?

Öyleyse ThrottleStop.ini dosyasıyla beraber ThrottleStop'u silin. Tümden. Ardından sisteminizi tam kapatın. Ardından açın ve ThrottleStop'un sitesinden tekrar indirin. Ve ayarlamalarımızı beraber hızlıca yapalım.
Hocam TS bench core'u 150'ye getirince hata veriyor. Cache'i core seviyesine getireyim mi?

Evet, sildim. tekrar yükledim. Yeniden başlattım.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (1185).png
    Ekran Görüntüsü (1185).png
    277,5 KB · Görüntüleme: 93
  • Ekran Görüntüsü (1186).png
    Ekran Görüntüsü (1186).png
    253,1 KB · Görüntüleme: 93
Evet, sildim. tekrar yükledim. Yeniden başlattım.
Yeniden başlatmayacaktınız. Tümden kapatın demiştim. Yeniden başlattığınız için değerlerin bazıları değişmemiş.

ThrottleStop.ini'yi silin. Sistemi tümden kapatın. Ardından yeniden açın. Sonra ThrottleStop'ta -135 olarak Core ve Cache Offset Voltage ayarlayın. İntel GPU ve iGPU Unslice'ı ve System Agent Offset'lerini eskisiyle aynı yapabilirsiniz.

Non Turbo Ratio'yu 0 yapın. Tüm Core'ların yine de Turbo Çarpan Kilidini maksimuma alın.

Tablonun hemen altındaki kutuyu tikleyin.

Ekranın sağ en alt köşesindeki 3 seçenekli kutudan en alttakini seçin.

TPL sekmenine gelin ve "Disable Power Limit Control" tikini kaldırın. PL1'deki Clamp tikini kaldırın. Power Limit 4'te sağdaki kutuya 0 değerini girin ve Apply'a basın.

Turboyu kapatmışsınız. Açın bence.
BD PROCHOT tikini de bence kaldırın.

Yeniden başlatmayacaktınız. Tümden kapatın demiştim. Yeniden başlattığınız için değerlerin bazıları değişmemiş.

ThrottleStop.ini'yi silin. Sistemi tümden kapatın. Ardından yeniden açın. Sonra ThrottleStop'ta -135 olarak Core ve Cache Offset Voltage ayarlayın. İntel GPU ve iGPU Unslice'ı ve System Agent Offset'lerini eskisiyle aynı yapabilirsiniz.

Non Turbo Ratio'yu 0 yapın. Tüm Core'ların yine de Turbo Çarpan Kilidini maksimuma alın.

Tablonun hemen altındaki kutuyu tikleyin.

Ekranın sağ en alt köşesindeki 3 seçenekli kutudan en alttakini seçin.

TPL sekmenine gelin ve "Disable Power Limit Control" tikini kaldırın. PL1'deki Clamp tikini kaldırın. Power Limit 4'te sağdaki kutuya 0 değerini girin ve Apply'a basın.

Turboyu kapatmışsınız. Açın bence.
BD PROCHOT tikini de bence kaldırın.
Hocam dediklerinizi yaptım. Şu anda oyunlarda test edemeyeceğim, geç oldu. Teşekkür ederim yardımınız için. Görselleri attım.
Turboyu kapatmamıştım. Maalesef default olarak geldi.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (1188).png
    Ekran Görüntüsü (1188).png
    216,6 KB · Görüntüleme: 88
  • Ekran Görüntüsü (1187).png
    Ekran Görüntüsü (1187).png
    205,9 KB · Görüntüleme: 102
Hocam dediklerinizi yaptım. Şu anda oyunlarda test edemeyeceğim, geç oldu. Teşekkür ederim yardımınız için. Görselleri attım.
Turboyu kapatmamıştım. Maalesef default olarak geldi.
Tablonun hemen altındaki kutuyu tikleyip OK'a basmayı da unutmayın. Yoksa epey sıkıntı yaşayabilirsiniz. Eğer ki Power Throttle sorunu meydana gelirse lütfen yazın. Testlerinizi gerçekleştirip bana muhtemel sorunlardan bahsedin. Hallederiz gibi duruyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı