Laboratuvar Hasta Bilgileri Sistemi

Arwiendd

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Babam laboratuvarda çalışıyor ve hasta bilgilerini Excel'de kaydediyorlar. Bu işi program üzerine dökmek istiyorum. Nasıl yapabilirim?

İstekler:
Hasta adını yazdıklarında hasta sonucunun gösterilmesi.
Hasta şu tarihte gelmiş, TC nosu gibi bilgilerin bir yerde depolanması.
Test sonucunu kendileri sisteme girecekleri.
Birçok test ekleyebilmeleri lazım, 30'un üstünde test var.
Hastanın röntgen dosyalarını, muhasebe kayıtlarını hastanın dosyalarında barındırması gerek.

Şu an JavaScript dersi alıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Buna benzer ücretli/ücretsiz sistemler internette zaten mevcut. İlla ben yazmak istiyorum diyorsanız, C# Form yazmanız için daha kolay olur diye düşünüyorum, geriye dönük uyumluluk için veritabanı olarak Excel kullanılmaya devam edilebilir. Excel nasıl okunur, yerleştirme yapılır internetten öğrenebilirsiniz.

Genelde hastane otomasyonlarini desktop uygulamasi olarak yaziyorlar ama hastane disindan ulasmak hep problem oluyor.

Clould + web uygulamasi seklinde modernize edilmeli bana gore. Telefondan da sonuclari gormeli, update etmeli.
O zaman .NET Core yazıp Azure gibi bulut sistemlerden internete açılabilir diye düşünüyorum.

O zaman .NET Core yazıp Azure gibi bulut sistemlerden internete açılabilir diye düşünüyorum.

Evet mantikli. Belki de bazi hastaneler hasta datasi hastane disinda olmasin gibi bir kisitlama getiriyordur. Bilemiyorum, ama yine de cloud gelistirme yapilip veritabani hastanede tutulabilir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı