ArslanbalaBörükan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 1.857 Çözümler 3 Yer Losgar 23 Aralık 2022 #41 mrht1234 dedi: Mutlaka fark edilir bıçağı başta görmeseler bile bıçakla yaraladığı tespit edilirse hayatı biter. Genişletmek için tıkla... Yaralamasına gerek yok ki başlangıç için göz korkutsa yeter ileri seviyede de nefsi müdafa amaçlı kullanılabilir.
mrht1234 dedi: Mutlaka fark edilir bıçağı başta görmeseler bile bıçakla yaraladığı tespit edilirse hayatı biter. Genişletmek için tıkla... Yaralamasına gerek yok ki başlangıç için göz korkutsa yeter ileri seviyede de nefsi müdafa amaçlı kullanılabilir.
Alf0nz0 Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 1.033 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2022 #42 mrht1234 dedi: Sonra ceza alsın saçma öneriler vermeyin müdüre şikayet etsin konu sahibi şahısta. Genişletmek için tıkla... Çok haklısınız okulda dövsün dedim bende kavga çözüm değildir her zaman söylüyorum konuş adam gibi bana sataşma dersin. ArslanbalaBörükan dedi: Yaralamasına gerek yok ki başlangıç için göz korkutsa yeter ileri seviyede de nefsi müdafa amaçlı kullanılabilir. Genişletmek için tıkla... Doğru nefsi müdafa için kullanılır bıçak alınır ama satışı yasak diye biliyorum yanında taşımanın 6 ay cezası olması lazım.
mrht1234 dedi: Sonra ceza alsın saçma öneriler vermeyin müdüre şikayet etsin konu sahibi şahısta. Genişletmek için tıkla... Çok haklısınız okulda dövsün dedim bende kavga çözüm değildir her zaman söylüyorum konuş adam gibi bana sataşma dersin. ArslanbalaBörükan dedi: Yaralamasına gerek yok ki başlangıç için göz korkutsa yeter ileri seviyede de nefsi müdafa amaçlı kullanılabilir. Genişletmek için tıkla... Doğru nefsi müdafa için kullanılır bıçak alınır ama satışı yasak diye biliyorum yanında taşımanın 6 ay cezası olması lazım.
mrht1234 Hectopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 1.397 Çözümler 4 Yer Edirne/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2022 #43 ArslanbalaBörükan dedi: Yaralamasına gerek yok ki başlangıç için göz korkutsa yeter ileri seviyede de nefsi müdafa amaçlı kullanılabilir. Genişletmek için tıkla... Yine tespit edilir bulunur o bıçak konu sahibinin buna ihtiyacı yok.
ArslanbalaBörükan dedi: Yaralamasına gerek yok ki başlangıç için göz korkutsa yeter ileri seviyede de nefsi müdafa amaçlı kullanılabilir. Genişletmek için tıkla... Yine tespit edilir bulunur o bıçak konu sahibinin buna ihtiyacı yok.
ArslanbalaBörükan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 1.857 Çözümler 3 Yer Losgar 23 Aralık 2022 #44 Alf0nz0 dedi: Çok haklısınız okulda dövsün dedim bende kavga çözüm değildir her zaman söylüyorum konuş adam gibi bana sataşma dersin. Doğru nefsi müdafa için kullanılır bıçak alınır ama satışı yasak diye biliyorum yanında taşımanın 6 ay cezası olması lazım. Genişletmek için tıkla... Yakalatırsa öyle. Tabi küçük bir bıçak da alabilir.
Alf0nz0 dedi: Çok haklısınız okulda dövsün dedim bende kavga çözüm değildir her zaman söylüyorum konuş adam gibi bana sataşma dersin. Doğru nefsi müdafa için kullanılır bıçak alınır ama satışı yasak diye biliyorum yanında taşımanın 6 ay cezası olması lazım. Genişletmek için tıkla... Yakalatırsa öyle. Tabi küçük bir bıçak da alabilir.
mrht1234 Hectopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 1.397 Çözümler 4 Yer Edirne/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2022 #45 ArslanbalaBörükan dedi: Yakalatırsa öyle. Tabii küçük bir bıçak da alabilir. Genişletmek için tıkla... Bu da yine ceza sebebi olayı aşırı abartıyorsunuz.
ArslanbalaBörükan dedi: Yakalatırsa öyle. Tabii küçük bir bıçak da alabilir. Genişletmek için tıkla... Bu da yine ceza sebebi olayı aşırı abartıyorsunuz.
ArslanbalaBörükan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 1.857 Çözümler 3 Yer Losgar 23 Aralık 2022 #46 mrht1234 dedi: Yine tespit edilir bulunur o bıçak konu sahibinin buna ihtiyacı yok. Genişletmek için tıkla... Fazla bir şey olmaz olacak olsa bile gururunu ezdirmekten iyidir.
mrht1234 dedi: Yine tespit edilir bulunur o bıçak konu sahibinin buna ihtiyacı yok. Genişletmek için tıkla... Fazla bir şey olmaz olacak olsa bile gururunu ezdirmekten iyidir.
Alf0nz0 Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 1.033 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2022 #47 ArslanbalaBörükan dedi: Yakalatırsa öyle. Tabii küçük bir bıçak da alabilir. Genişletmek için tıkla... Evinde kalması suç mu peki sonuçta ekmek bıçakları parmak boyundan yüksek onlarda mı yasak.
ArslanbalaBörükan dedi: Yakalatırsa öyle. Tabii küçük bir bıçak da alabilir. Genişletmek için tıkla... Evinde kalması suç mu peki sonuçta ekmek bıçakları parmak boyundan yüksek onlarda mı yasak.
ArslanbalaBörükan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 1.857 Çözümler 3 Yer Losgar 23 Aralık 2022 #48 Alf0nz0 dedi: Evinde kalması suç mu peki sonuçta ekmek bıçakları parmak boyundan yüksek onlarda mı yasak. Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla taşımadığınız sürece bir şey olmaz.
Alf0nz0 dedi: Evinde kalması suç mu peki sonuçta ekmek bıçakları parmak boyundan yüksek onlarda mı yasak. Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla taşımadığınız sürece bir şey olmaz.
K Kiznaiver Kilopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 7.558 Makaleler 1 Çözümler 40 Yer whitechapel Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2022 #49 Alf0nz0 dedi: Evinde kalması suç mu peki sonuçta ekmek bıçakları parmak boyundan yüksek onlarda mı yasak. Genişletmek için tıkla... Evinde tutması suç değil. İsterse koleksiyon bile yapabilir.
Alf0nz0 dedi: Evinde kalması suç mu peki sonuçta ekmek bıçakları parmak boyundan yüksek onlarda mı yasak. Genişletmek için tıkla... Evinde tutması suç değil. İsterse koleksiyon bile yapabilir.
mrht1234 Hectopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 1.397 Çözümler 4 Yer Edirne/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2022 #50 ArslanbalaBörükan dedi: Fazla bir şey olmaz olacak olsa bile gururunu ezdirmekten iyidir. Genişletmek için tıkla... Ne gururmuş ezdirsin onlara sonuçta hayatta başarımız amacımız milletle kavga etmek mi? Ezilirse ezilsin bir şey olmaz zaten Max 4 yıl sonra görüşmeyecekler bile.
ArslanbalaBörükan dedi: Fazla bir şey olmaz olacak olsa bile gururunu ezdirmekten iyidir. Genişletmek için tıkla... Ne gururmuş ezdirsin onlara sonuçta hayatta başarımız amacımız milletle kavga etmek mi? Ezilirse ezilsin bir şey olmaz zaten Max 4 yıl sonra görüşmeyecekler bile.