Lag spike sorunu

Kaan Burunkaya

Hectopat
Katılım
26 Ağustos 2012
Mesajlar
103
Yer
Ankara
Arkadaşlar bir kaç ay önceden başladı bu sorun ve başımda bir bela var diyebilirim. Bu sorun önce Bf3'de başgösterdi ve bütün online oyunlar bana zehir oldu. Herkes donuyor (anlık ping, kesilme giriyor) bir kaç saniye sonra eski haline dönüyor. Yerini gördüğüm oyuncular ve beni de geriye atıyor. Pingleme yaptığımda 2ms, 1ms, 3ms diye giderken, birkaç saniye sonra 2000ms, 300ms, 700ms oluyor. Sonra geri 1ms, 2ms oluyor. Bunun sebebi, çözümü ne olabilir ? Zor durumdayım, online oyun oynayamaz oldum, zehir oldu oyunlar. Bu sorun yüzünden aynı şey internette gezindiğimde de oluyor. Sayfa yenilediğimde bir kaç saniye gecikerek açılıyor, bazen ışık hızında.




 
Son düzenleyen: Moderatör:
1 mbit wireless ayrıca uzatma kablosu var. 10 metre civarı çeşitli sinyal sorunları yüzünden kablo aldık ve uzatabildiğimiz kadar uzattık. Sinyal full çekiyor, 5 çubuk. Marka Tp Link tl7200nd. İnterneti komşudan çekiyorum. Sorun sizce kablodan olabilir mi ? THE_MILLER log linkim : CodePaste.NET - log

- - - Güncellendi - - -

Ayrıca sisteme yeni format attım. Zararlı olma ihtimali düşük. 3-4 gün oldu format atalı.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ceza aldığınızda size mesaj olarak gönderilen kısmı okumaz mısınız ? 2. hesabınıza süresiz ban.

8.8.8.8, 8.8.4.4 DNS adresini kaldırın. Dediğim gibi ethernetle ilgili driverları güncelleyin. Modem firmware güncellemesi varsa güncelleştirin. Yine bir değişim olmazsa da internet servis sağlayıcınızla bir görüşün. Uzaktan bağlantı hızını ve verimliliğini test etsin. Anlık kopmalar yaşadığınızı belirtirseniz hızı bir miktar düşürüp standart bir hıza çekebilir bu şekilde ping sorunu yaşamazsınız.
 
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı