LAGKAPTEN/ADILS çalışma masası alınır mı?

Ben kullanıyorum ve tavsiye ederim. Masanın sağ kısmına ilave raf taktım ve gayet memnunum. Geniş ve rahat bir masa.

Ayaklarında sallanma sıkıntısı oluyor mu? Masanın çekmeceli hali de satılıyor. Önce masayı alıp sonra çekmeceyi alsam olur mu? Siz nasıl raf taktınız acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ayaklarında sallanma sıkıntısı oluyor mu? Masanın çekmeceli hali de satılıyor. Önce masayı alıp sonra çekmeceyi alsam olur mu? Siz nasıl raf taktınız acaba?
Ayakların yüksekliklerini eşit ayarladığınız sürece bir sorun çıkımıyor. Masa zaten moduler olduğu için çekmeceleri yani rafları takarken zorlanmadım. Çekmeceler dengeyi sağlamak için iki masa ayağına denk geliyor. Ben alırken iki çubuk ayak aldım ve masanın kalan kısmına da çekmece monte ettim. Eğer ilk başta çekmecesiz alacaksanız bu durumda dört adet ayağa ihtiyacınız olacak.

Zamanında aldım 1 sene olmadan çöp oldu. Çok dandik bir masa tablasının içi kağıt dolgulu ağırlık koymaya gelmez üzerine sistem filan koyacaksan yamulur çöker. Tabla dandik olunca ayaklar da sağlam tutmuyor sallanıyor. Bu tarz bir masa lazımsa şunu al çok daha iyi:

Ben yaklaşık üç senedir kullanıyorum, üzerine sistem falan koymadım ki zaten masa kalın sunta benzeri bir malzemeden yapılmış. Şuan hangi masayı kullanıyordunuz?

Ben yaklaşık üç senedir kullanıyorum, üzerine sistem falan koymadım ki zaten masa kalın sunta benzeri bir malzemeden yapılmış. Şuan hangi masayı kullanıyordunuz?

Kalınlığına bakma içi bildiğin boş. Ben de sistem koymasaydım belki bişey olmazdı. Ama üzerinde kitap okumak için de almadım masayı illaki faydalanacağız.

Şu anki masam özel tasarım marangoza yaptırdım çok memnunum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı