Lake OF TEARS grubu nasıl?

2000 yılı öncesindeki gothic ve doom türü şarkılarını seviyorum. Bir ara dağıldılar, sonra tekrar toplandılar (biraz dinozorluk var bende) ama ilk dönemlerindeki Forever Autumn albümünden sonrasını hiç takip etmedim.

Yıllar geçti, hâlâ 2000 öncesindeki şarkıları symphonic - gothic - doom türlerini içeren çalma listemde sabit.

Son düzenleme:
Forever Autumn albümünde boş şarkı yok neredeyse, çok başarılı albüm. Geri kalanları ben de dinlemedim.
Hocam hepsini dinleyin hepsini :)
2000 yılı öncesindeki gothic ve doom türü şarkılarını seviyorum. Bir ara dağıldılar, sonra tekrar toplandılar (biraz dinozorluk var bende) ama ilk dönemlerindeki Forever Autumn albümünden sonrasını hiç takip etmedim.

Yıllar geçti, hâlâ 2000 öncesindeki şarkıları symphonic - gothic - doom türlerini içeren çalma listemde sabit.
ben yaklaşık 8 senedir takip ediyorum. Son 3-4 yıldır ayrı bir seviyorum adamları. Çok değişik ama samimi duygular hissettiriyorlar. Süper solo'ları var, çok duygusal, Hafif gizem ve dram. "the homecoming" solosu mesala. "To blossom blue" Zaten. Diyecek bir şey yok. Çok özel bir grup

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı