Tamam hocam sizi korkutmuşAsgarî ücretle çalışıyor sanırsam.
Eklemedim.
15 Yaşındayım.
Asgarî ücretle çalışıyor sanırsam.
Eklemedim.
15 Yaşındayım.
SJW Birisiydi sanırsam.Mızıkçıymış o arkadaş.
Bende pek umruma takmadım.Konsol oyuna hakaret eder gibi olmuş. O da aynı en ufak bir kelime de dava açacağını söylüyor. Savcıların bu gibi durumla uğraşıcağını pek sanmam.![]()
Laleden dava açacağını söyleyen arkadaşa bunu demek saçma olmaz mıHerhangi bir hakaret etmediginizi ve bitki olan laleden bahsettiginizi soyleyin![]()
Boşverin hocam dert ettiğinize değmez hiçbişe yapamaz.Değil. Fakat hakaret gibi cümle.
Umarım hocam.Laleden dava açacağını söyleyen arkadaşa bunu demek saçma olmaz mı
Boşverin hocam dert ettiğinize değmez hiçbişe yapamaz.
Bende düşünmüyorum. Ciddiye alır mı orasını bilmiyorum.Hakaret sadece küfürde geçerli değildir kişinin şeref ve saygınlığını zedelemesi durumunda da geçerlidir. Ama dava edeceğini gram düşünmüyorum.
Emsal kararlar da var, ben de yaşadım lale demiştim birisine savcılık takipsizlik veriyor.Bugün X'te saçma sapan konuşan birisine aşırı sinirlendim. Ona "lale" dedim. Bana dava açacağını söyledi. Engelledi, umursamadım fakat hakaret mi merak ettim; sadece "lale" dedim, ek cümle olmadan.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.