Powerult Hectopat Katılım 29 Aralık 2021 Mesajlar 130 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2022 #1 Elimde simit florasan var. Şu duy kısmı aparat ismi nedir?
KafadanKontak Gigapat Ekipman Ustası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 14.879 Makaleler 1 Çözümler 178 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2022 #2 Sorunu iki üç kere okudum anlayamadım. Fotoğraf gibi bir şey paylaşırsan en azından gözümüzde canlandırabiliriz Ama tavanda takılı olan ve lambayı montelediğimiz şeye DUY diyoruz.
Sorunu iki üç kere okudum anlayamadım. Fotoğraf gibi bir şey paylaşırsan en azından gözümüzde canlandırabiliriz Ama tavanda takılı olan ve lambayı montelediğimiz şeye DUY diyoruz.
turquoisze Hectopat Katılım 9 Şubat 2022 Mesajlar 438 Makaleler 1 Çözümler 6 28 Şubat 2022 #3 Powerult dedi: Elimde simit florasan var. Şu duy kısmı aparat ismi nedir? Genişletmek için tıkla... Duy kısmı aparatı derken starteri mi kastettiniz acaba? Bir bakın galiba ondan bahsediyorsunuz.
Powerult dedi: Elimde simit florasan var. Şu duy kısmı aparat ismi nedir? Genişletmek için tıkla... Duy kısmı aparatı derken starteri mi kastettiniz acaba? Bir bakın galiba ondan bahsediyorsunuz.
Powerult Hectopat Katılım 29 Aralık 2021 Mesajlar 130 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2022 #4 turquoisze dedi: Duy kısmı aparatı derken starteri mi kastettiniz acaba? Bir bakın galiba ondan bahsediyorsunuz. Genişletmek için tıkla... KafadanKontak dedi: Sorunu iki üç kere okudum anlayamadım. Fotoğraf gibi bir şey paylaşırsan en azından gözümüzde canlandırabiliriz Ama tavanda takılı olan ve lambayı montelediğimiz şeye DUY diyoruz. Eki Görüntüle 1318895 Genişletmek için tıkla... Dosya Ekleri Screenshot_20220228-191459_YouTube.jpg 70,3 KB · Görüntüleme: 63 Screenshot_20220228-191459_YouTube.jpg 70,3 KB · Görüntüleme: 71
turquoisze dedi: Duy kısmı aparatı derken starteri mi kastettiniz acaba? Bir bakın galiba ondan bahsediyorsunuz. Genişletmek için tıkla... KafadanKontak dedi: Sorunu iki üç kere okudum anlayamadım. Fotoğraf gibi bir şey paylaşırsan en azından gözümüzde canlandırabiliriz Ama tavanda takılı olan ve lambayı montelediğimiz şeye DUY diyoruz. Eki Görüntüle 1318895 Genişletmek için tıkla...
KafadanKontak Gigapat Ekipman Ustası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 14.879 Makaleler 1 Çözümler 178 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2022 #5 Elindeki simit florasan'ın marka model ve ölçülerine göre bakman gerekecek. Ben de ismini tam bilmiyorum ama florasan markasını aratırsan belki bulabilirsin.
Elindeki simit florasan'ın marka model ve ölçülerine göre bakman gerekecek. Ben de ismini tam bilmiyorum ama florasan markasını aratırsan belki bulabilirsin.
Powerult Hectopat Katılım 29 Aralık 2021 Mesajlar 130 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2022 #6 Onu biliyorum da şu lambanın yanındaki lambaya takılan duy aparatı nedir kafayı yiyeceğim 1500 baktım Google'da bulamadım.
Onu biliyorum da şu lambanın yanındaki lambaya takılan duy aparatı nedir kafayı yiyeceğim 1500 baktım Google'da bulamadım.
S Soft Donanım Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 3.450 Makaleler 6 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2022 #7 Powerult dedi: Onu biliyorum da şu lambanın yanındaki lambaya takılan duy aparatı nedir kafayı yiyeceğim 1500 baktım Google'da bulamadım. Genişletmek için tıkla... O aparat ayrı satılmıyor, simit lamba ile monteli geliyor diye biliyorum. Belki "simit floresan lamba duyu" diye aratırsan çıkabilir.
Powerult dedi: Onu biliyorum da şu lambanın yanındaki lambaya takılan duy aparatı nedir kafayı yiyeceğim 1500 baktım Google'da bulamadım. Genişletmek için tıkla... O aparat ayrı satılmıyor, simit lamba ile monteli geliyor diye biliyorum. Belki "simit floresan lamba duyu" diye aratırsan çıkabilir.
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2022 #8 O zaten lambanın bir parçası. Ayrı olarak bulmak zor. Komple almak gerekir.
S Soft Donanım Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 3.450 Makaleler 6 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2022 #9 Yener K. dedi: O zaten lambanın bir parçası. Ayrı olarak bulmak zor. Komple almak gerekir. Genişletmek için tıkla... Aynen ben de o şekilde düşünüyorum. Ayrıca onun takılıp, çıkartılabilir bir yapıda olduğundan da şüpheliyim.
Yener K. dedi: O zaten lambanın bir parçası. Ayrı olarak bulmak zor. Komple almak gerekir. Genişletmek için tıkla... Aynen ben de o şekilde düşünüyorum. Ayrıca onun takılıp, çıkartılabilir bir yapıda olduğundan da şüpheliyim.