Wraith Esports
Türkiye'nin espor ekipmanı markası. Cosmic Glass Mousepad, Hoverpad Skatez, Armor Grip Tape. Lamzu ve Ninjutso Türkiye Distribütörü.
Kaçırmayın. Alacak direkt alsın.
Ninjutso Sora'ya çok yakın bir boyutu var. Atlantis mini, Sora'dan çok hafif daha küçük. Dolar arttıkça wgear üzerinde de fiyatlar hızlıca artıyor. Bu indirim çok iyi. Lamzu Atlantis'i ilk çıktığında 1750 TL'ye satın almıştım. 2023 senesinin ortasında, mini versiyonu neredeyse aynı fiyatta.
Üstüne geliştirilen noktalar var. Coating geliştirilmiş olmalı bir de hafif wooble düzeltilmişti.
Evet. Wooble nedeni ise sol ve sağ tıkın iç taraftan tek vida ile sabitlenmesiydi. Benim aldığım ön sipariş faremde bu şekildeydi. YouTube üzerinde teardown videolarını izlediğimde 2 vida ile sabitlendiğini gördüm. Daha sonrasında skatez iyileştirmesi vb. de yapılmış.
Wraith Esports
Türkiye'nin espor ekipmanı markası. Cosmic Glass Mousepad, Hoverpad Skatez, Armor Grip Tape. Lamzu ve Ninjutso Türkiye Distribütörü.wraithesports.com
Kaçırmayın. Alacak direkt alsın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.