Lamzu Atlantis mini Pro 4K mouse alınır mı?

Hocam birçok oyun hala 4k da stabil değil. Ayrıca 4k performansı için donanımının da sağlam olması lazım. Öte yandan Lamzu Atlantis sizi asla üzmez, tek kötü yanı altı boş ve bu sebepten toz, kıl, tüy gibi şeyler doluşabiliyor.

Hocam birçok oyun hala 4K da stabil değil. Ayrıca 4K performansı için donanımının da sağlam olması lazım. Öte yandan Lamzu Atlantis sizi asla üzmez, tek kötü yanı altı boş ve bu sebepten toz, kıl, tüy gibi şeyler doluşabiliyor.

Geçen bir oyunda mouseunuz 500Hz'den yüksek ise 500e almayı deneyebilirsiniz falan diyordu fakat bir zararı olur mu ki 4K'nın.

Mini almaktansa, 500-600 daha verir kendi sitesinden hem daha güncel bir model hemde 4KHz olarak kullanırım.
@599108 hocam ne düşünüyorsunuz diğer arkadaşların söyledikleri hakkında? ürünü espor için alıyorum onu da belirteyim.

Son düzenleme:
Geçen bir oyunda mouseunuz 500Hz'den yüksek ise 500e almayı deneyebilirsiniz falan diyordu fakat bir zararı olur mu ki 4K'nın.

@599108 hocam ne düşünüyorsunuz diğer arkadaşların söyledikleri hakkında? ürünü espor için alıyorum onu da belirteyim.
G PRO X Superlight alınmaz sıfır olarak, veya Sora'da alınmaz. En mantıklı Lamzu buluyorum. Almışken 4KHz dongle ile alın bence. Kullanmak isterseniz, 1KHz olarakta kullanabilirsiniz. 4KHz stabil değil ancak, güzel çalışıyor. Tek sorunu 1KHz'ye göre daha çok şarj tüketiyor.

Hayır zararı olmaz, alırsanız 4K denersiniz baktınız şarj hızlı bitiyor, performans stabil değil o zaman 1K kullanmaya devam edersiniz.

Sitesinden aldığınızda ne kadara geliyor KDV'si falan filan 99 dolar yazıyor ama o KDV ithalat ücreti falan dahil olmayan fiyatı sanırım bilen var mı?

Sitesinden aldığınızda ne kadara geliyor KDV'si falan filan 99 dolar yazıyor ama o KDV ithalat ücreti falan dahil olmayan fiyatı sanırım bilen var mı?
1693895677871.png

110 dolar ediyormuş. Karttan 3100 civari bir şey çekti diye hatırlıyorum neden bilmiyorum ama sorgulamadım.

Ne kadar süre önce aldın gümrükten falan geçerken ek ücret keserler mi acaba? Varınca eline varış süresi ne kadar bilgilendirir misin?

Ortalama 7-20 gün içerisinde elininize ulaşır. Vergi almıyor gümrük. Toplam 110 dolara geliyor ulaşım dahil. 3050-3100 arası bir ücret ödüyorsunuz. Bunun dışında başka bir şey yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı