Lamzu Atlantis Mini vs Pulsar X2 vs Endgame XM2we

Bütçe
1700-2250
Tabi üzmez ama pulsar x2 ve lamzunun testlerinin yazılımları yüklenmeden yapıldığı söyleniyor siyah lamzu mini alıcam karar verdim.

Tabi üzmez ama pulsar x2 ve lamzunun testlerinin yazılımları yüklenmeden yapıldığı söyleniyor siyah lamzu mini alıcam karar verdim.
Hocam aldın mı? Ben de V2 pro, lamzu mini arasında kaldım. Lamzunun shape ı daha güvenli geliyor. Gecikme testlerinde lamzu gerçekten geride. Bu fark ne kadar hissedilir bilemeyiz tabi ama iyisi varken kötüsünü almak da mantıklı gelmiyor.

Ben xm2we almiştim elime uymadı viper v2 pro aldım gayet iyi oturdu elime şuan çok memnunum ama malzeme kalitesi olarak xm2we gerçekten hepsinden iyi bence onu kalite olarak tek geçerim

Bende çok kararsız kaldım normalde viper mini kullanıyorum 3 sene oldu artık değişeceğim arada double click atıyor. Aynı boyutlarda Lamzu mini, ninjutso sora ve pulsar x2mini arasında çok kaldım ne önerirsiniz sizce? Razer viper mininin tıklama hissiyatını seviyorum bi fikri olan var mı ? Viper mini ye sora çok yakın diyorlar genelde.

Dostum double click sorunu istemiyorsan optik switch mouse bakacaksın ileri de o dediklerin hepsinde double click olur ama optik switchler de olmaz. Xm2we, viper v2 pro, da v3 pro bunlara bakabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…