Lamzu Atlantis vs Pulsar X2

222cortess

Decapat
Daha fazla  
Selam dostlar. Konu ile alakalı başlıklar var fakat cevaplar çok tatmin etmedi açıkçası. İkisini de 2. el olarak almayı düşünüyorum. Lamzu Atlantis Siyah rengi 1550 TL, Pulsar X2 Wireless ise 1400 TL olacak şekilde fiyat aldım. Sizce hangisini tercih etmeliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı sensör, Aynı gram. Sanırım. Boylarını bulamadım. Lamzu 123mm, Pulsarı bulamadım. İkiside alınır.

Pulsar 120mm hocam, garip bir şekilde herkes Lamzu'yu çok çok övüyor nedenini anlamadım, son olarak da Pulsar'da yazılımsal problemler olabiliyormuş uyku modundan sonra 20ms gibi bir gecikme ile karşılaşılabiliyormuş kafamı karıştırmadı değil.

Pulsar 120mm hocam, garip bir şekilde herkes Lamzu'yu çok çok övüyor nedenini anlamadım, son olarak da Pulsar'da yazılımsal problemler olabiliyormuş uyku modundan sonra 20ms gibi bir gecikme ile karşılaşılabiliyormuş kafamı karıştırmadı değil.
O konularda pek bilgim yok.

daha almadıysanız lamzu alın hatta lamzu da almayın ve onunla aynı performansı veren xm2we'yi alın 600tl daha ucuza (Satıcı connectgame). Buraya not düşeyim neden pulsar x2 şu an alınmayacağını, çünkü kendisi her yerinden sorun çıkaran ve bunun için 100 dolar isteyen bir fare. Kullandığı switchler kailh 8.0 max 2-3 aya double click atmaya başlıyor, kutu içeriği vasat yakın fiyattaki rakibi lamzuya göre. Kaplaması siyah bir lamzudan daha kötü. Tuşlarla ilgili ve yapısıyla ilgili sıkıntı çektiklerini söyleyen çok. Uzun lafın kısası kalite kontrolü iyi değil fiyatına göre ancak 2 aya pulsar x2'nin yeni serileri çıkacak ve switchleri değişecek, o zaman alınabilir. (optik yapacaklar ve optikler asla double click atmaz)

başka bir başlığa da yazmıştım, xm2we şimdiden 100tl zam yemiş bile umarım daha da çıkmaz. farklar şu şekilde; "fiyat farkı çok olduğu için xm2we direkt çünkü ikisi de eşit mouselar olarak görülüyor yurtdışında. xm2we kaplaması çok daha iyi lamzudan , ele daha çok yapılıyor (eğer siyah lamzu almayacaksanız). sensör farkı da yok denecek kadar az çünkü lamzunun sensöründe tepkime süresi biraz yüksekti 3395 olmasına rağmen. (çok iyi gene de ama belirteyim dedim) xm2we'de ise competetive modu güncellemesi geldi ve tepkime süresini 1 mse falan çekmişler onunla sanırım, bildiğin 3370'i 3395 yapmışlar. xm2 pil olarak daha iyi 110 mah daha büyük bataryaya sahip, aradaki ağırlık farkı ondan dolayı ve değer. (ki isterseniz içini açıp birkaç çer çöpü çıkararak 51 grama falan düşürebilirsiniz, içine boş yere materyal doldurmuşlar) huano pink dots arkadaşımın dediği gibi mükemmeldir ama optik switchler piyasanın en iyisidir, o yüzden lamzunun tek üstünlüğü 3395 sensörü ve onu da endgame 3370'in performansını arşa çıkararak eşitlemiş zaten, farkı anlamak imkansız derecede olur. xm2we kesin alın ve bize de yazın çünkü benim de alasım var biraz ahaha (connectgame garanti kapsamında tutuyormuş ürünü yani sıkıntı çıkarsa değişim de yaparlar)" buraya yazmamış olabilirim ama en büyük olay atlantis xm2we klonudur ve şekilleri aynıdır, o yüzden fazladan 500-600'e gerek yok

hocam lamzunun siyah serisini alıcam zaten ve ayrıyeten aldıktan sonra uğraşmak istemiyorum içindekileri çıkarırsın cümlenize ithafen söylüyorum

hocam lamzunun siyah serisini alıcam zaten ve ayrıyeten aldıktan sonra uğraşmak istemiyorum içindekileri çıkarırsın cümlenize ithafen söylüyorum
haa ben şu an gördüm 1550tl olduğunu, o zaman eğer sıkıntısızsa ki öyledir onu alabilirsin, iki fare de çok iyi ama lamzu kutu içeriği biraz daha bol belki tercih etmene sebep olabilir. fareyi alınca ana tuşlara biraz tıkla seslerini kontrol et gıcırdama veya tak tuk diye ses çıkıyor mu, eğer yoksa direk onayla ödemeyi (ayrıca bazen bi tuş normal olup diğeri basarken biraz daha zorlayıcı olabiliyor ona da dikkat edin)

Pulsar X2 mini tavsiye ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı