Lamzu Maya Doodle vs ATX F1 Extreme vs Lamzu Maya X

Bütçe
Maksimum 5500tl

D1fferent

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba yakın zamanda mouse almayı düşünüyorum. Wraith ürünleri çok hoşuma gittiğinden yaptığım araştırmada bu üçü arasında kaldım. Lamzu maya x ve lamzu maya doodle arasında farkı anlayamadım fiyatları aynı.

Normalde atx f1 promax almayı düşünüyordum ama stoklar bitmiş durumda. Claw grip şeklinde kullanıyorum mouseyi. Sizce hangisi alınır ve aralarındaki farklarıyla yazarsanız sevinirim. (Başka mouse önerilerine de açığım.)

Maya X 8K dongle ile geliyor. Maya Doodle 1K ya da 4K dongle ile geliyor.
Maya doodle da 8k dongle ile geliyor bilginiz olsun.

Merhaba yakın zamanda mouse almayı düşünüyorum. Wraith ürünleri çok hoşuma gittiğinden yaptığım araştırmada bu üçü arasında kaldım. Lamzu maya x ve lamzu maya doodle arasında farkı anlayamadım fiyatları aynı.

Normalde atx f1 promax almayı düşünüyordum ama stoklar bitmiş durumda. Claw grip şeklinde kullanıyorum mouseyi. Sizce hangisi alınır ve aralarındaki farklarıyla yazarsanız sevinirim. (Başka mouse önerilerine de açığım.)
bende atk sky x1 pro max ve lamzu maya doodle arasında kaldım XD
yurtdışından mı geliyor? verdiğimiz paranın üstüne gümrük vergisi vesaire ekleniyor mu? bi bilginiz var mı bu konu hakkında acaba?

Bunu nerede okudun?
videolar da gördüm ayriyetten satın alan bi arkadaşla konuşmuştum o söylemişti kolpa atmadıysa tabi
biraz daha detaylı araştırma yapmak gerekiyor gibi herkes çok farklı şeyler söylüyor. söylemesen hiç dikkat etmezdim daha detaylı bi araştıracağım.

Maya X 8K dongle ile geliyor. Maya Doodle 1K ya da 4K dongle ile geliyor.
daha bakmadım da büyük ihtimal ile senin dediğin gibi 4k ile geliyor 8k için dongle gerekiyor gibi peki önerdiğin bir tane var mi ve illa dongle ın lamzu mu olması gerekiyor?

Son düzenleme:
Maya doodle da 8k dongle ile geliyor bilginiz olsun.

bende atk sky x1 pro max ve lamzu maya doodle arasında kaldım XD
yurtdışından mı geliyor? verdiğimiz paranın üstüne gümrük vergisi vesaire ekleniyor mu? bi bilginiz var mı bu konu hakkında acaba?
bu arada bugün wraith de indirim var o yüzden lamzu maya doodle yerine lamzu maya x aldım (lamzu maya doodle tasarım yüzünden almayı düşünüyodum indirimi görünce vazgeçtim.) 500 tl indirim vardı lamzu maya x de 8k dongle yanında geliyor. Eğer bütçeniz varsa değerlendirebilirsiniz. Ben bügun indirimi görünce klavye, mouse, mousepad aldım.

bu arada klavye olarak Wraith w75 , mouse olarak Lamzu maya x, mouse pad olarak ise wrait spirit of aim beyaz hybrit aldım. Fakat Ben aldıktan sonra mousepadin beyaz hybrit modeli bitti. Almak isterseniz mousepade biraz hızlı davranmalısınız. (ürünler geldikten sonra ürünlerle ilgili yorumumu yazıcam.)

Bu arada bugün Wraith de indirim var o yüzden Lamzu maya doodle yerine Lamzu maya X aldım (Lamzu maya doodle tasarım yüzünden almayı düşünüyordum indirimi görünce vazgeçtim.) 500 TL indirim vardı Lamzu maya X de 8K dongle yanında geliyor. Eğer bütçeniz varsa değerlendirebilirsiniz. Ben bugün indirimi görünce klavye, mouse, mouse pad aldım.

Bu arada klavye olarak Wraith W75, mouse olarak Lamzu maya X, mouse pad olarak ise wrait spirit of aim beyaz hybrit aldım. Fakat ben aldıktan sonra mousepadin beyaz hybrit modeli bitti. Almak isterseniz mousepade biraz hızlı davranmalısınız. (ürünler geldikten sonra ürünlerle ilgili yorumumu yazacağım.)

Bende şu an indirimi görünce maya X almaya karar vermiştim fakat şu an laptopu yeni aldığımdan para çıkartamıyorum aralıkta KYK ücreti yatacak o zamana kadar beklemek kaldı bana XD ürünler geldikten sonra bilgilendirirsen çok sevinirim çok iyi olur benim içinde.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı