bu arada vergi felan fiyata dahil sadece kargo parası ödüyosun oda heralde 50 ila 60 lira arasındaydıMaya doodle da 8k dongle ile geliyor bilginiz olsun.
bende atk sky x1 pro max ve lamzu maya doodle arasında kaldım XD
yurtdışından mı geliyor? verdiğimiz paranın üstüne gümrük vergisi vesaire ekleniyor mu? bi bilginiz var mı bu konu hakkında acaba?
ÜRÜNLER elime geldi. Bi süre kullandım. Klavye için kutusunu görünce zaten premium bi klavye olduğunu anladım. Hissiyatı çok iyidi. Sesi cidden çok güzeldi diğer klavyelere benzemiyordu (sesi tok bi sesti.) .Klavye olarak önerebilirim. Mousenin beyaz rengi güzeldi. Kutunun içinde 8k dongle ile geliyor .Mouse çok güzel fakat çok kullanmadığımdan mouse eski mouseme göre biraz genişliği büyük geldi (eski mousem razer viper mini). Zamanla alışacağımı düşünüyorum. Mouse pad ise internetteki videolardaki gibi değildi maalesef. Açıkca valorant cs gibi oyunlar için hybrit mousepadlar öneriyolar fakat speed almanızı öneririm. Kötü değil fakat hissiyat bakımından fazla pürüzlü bir yüzey. Bi süre kullanınca insan alışıyor fakat speedin daha iyi olucağını düşünüyorum. 2. mousepad alışımda speed alıcam.Bende şu an indirimi görünce maya X almaya karar vermiştim fakat şu an laptopu yeni aldığımdan para çıkartamıyorum aralıkta KYK ücreti yatacak o zamana kadar beklemek kaldı bana XD ürünler geldikten sonra bilgilendirirsen çok sevinirim çok iyi olur benim içinde.
Son düzenleme: