Lamzu maya X alınır mı?

ZrMeJ

Centipat
Daha fazla  
Su anlık Lamzu maya X düsünüyorum ama teknık ozellıklerıne bakarsam aynısı olan ve daha ucuza olan modeller var. Cok kafam karısıyor.

Su anlık Lamzu maya X düsünüyorum ama teknık ozellıklerıne bakarsam aynısı olan ve daha ucuza olan modeller var. Cok kafam karısıyor.
Burada iş malzeme kalitesi. Alınır

Burada iş malzeme kalitesi.
lamzu maya x ı al gec dıyosun yanı baska onerılerın varmı peki mousepad olarakta sprıt of aim dusunuyorum aslında esptigera verıcek param varda o parayada mousepad almak mantıksız gelıyo bana

lamzu maya x ı al gec dıyosun yanı baska onerılerın varmı peki mousepad olarakta sprıt of aim dusunuyorum aslında esptigera verıcek param varda o parayada mousepad almak mantıksız gelıyo bana
Mouse pad bana sorarsan en üst ekipman zaten anlamışsınızdır belki arada aşırı fark yok (aşırı) 600-700 civarı. İstekleriniz nedir mouse tutuşu ve mouse pad yüzeyi

Mouse pad bana sorarsan en üst ekipman zaten anlamışsınızdır belki arada aşırı fark yok (aşırı) 600-700 civarı. İstekleriniz nedir mouse tutuşu ve mouse pad yüzeyi
palm tutuyorum ve speed ve kolay asınmıyacak mousepad ıstıyorum bırdaha almak ıstemıyorum

Teevolution Terra Pro Wireless Mouse nasıldır ?​

ace series hakkında kötü yorumlar gördum leke bırakma asınma felan
dogrumu

ben karar veremedım sımdı lamzu maya x ı alayımmı yoksa

Teevolution Terra Pro Wireless Mouse bunumu​

ace series hakkında kötü yorumlar gördum leke bırakma asınma felan
dogrumu

ben karar veremedım sımdı lamzu maya x ı alayımmı yoksa

Teevolution Terra Pro Wireless Mouse bunumu​

Palm tutuyorsanız terra pro üzmez. Ace serisi normalde önermem ama aşırı sorunlu padler değil. Pioneer beklemenizi öneririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…