Burada iş malzeme kalitesi. AlınırSu anlık Lamzu maya X düsünüyorum ama teknık ozellıklerıne bakarsam aynısı olan ve daha ucuza olan modeller var. Cok kafam karısıyor.
lamzu maya x ı al gec dıyosun yanı baska onerılerın varmı peki mousepad olarakta sprıt of aim dusunuyorum aslında esptigera verıcek param varda o parayada mousepad almak mantıksız gelıyo banaBurada iş malzeme kalitesi.
Mouse pad bana sorarsan en üst ekipman zaten anlamışsınızdır belki arada aşırı fark yok (aşırı) 600-700 civarı. İstekleriniz nedir mouse tutuşu ve mouse pad yüzeyilamzu maya x ı al gec dıyosun yanı baska onerılerın varmı peki mousepad olarakta sprıt of aim dusunuyorum aslında esptigera verıcek param varda o parayada mousepad almak mantıksız gelıyo bana
palm tutuyorum ve speed ve kolay asınmıyacak mousepad ıstıyorum bırdaha almak ıstemıyorumMouse pad bana sorarsan en üst ekipman zaten anlamışsınızdır belki arada aşırı fark yok (aşırı) 600-700 civarı. İstekleriniz nedir mouse tutuşu ve mouse pad yüzeyi
Palm tutuyorum ve Speed ve kolay asınmayacak mouse pad ıstıyorum bırdaha almak ıstemıyorum
Teevolution Terra Pro Wireless Mouse nasıldır?
ace series hakkında kötü yorumlar gördum leke bırakma asınma felanGüzel mouse palm için birebir alınabilir full Speed isterseniz bu
Stok yok yakın zamanda gelirse mükemmel bir pad![]()
ESPTiger Pioneer Series Wu Xiang V2 Poron Mousepad
wraithesports.com
Diğer Speed padlerde stok yok ace serisi bakabilirsiniz![]()
Wraith Ace Series Poron Mousepad
wraithesports.com
ben karar veremedım sımdı lamzu maya x ı alayımmı yoksaGüzel mouse palm için birebir alınabilir full Speed isterseniz bu
Stok yok yakın zamanda gelirse mükemmel bir pad![]()
ESPTiger Pioneer Series Wu Xiang V2 Poron Mousepad
wraithesports.com
Diğer Speed padlerde stok yok ace serisi bakabilirsiniz![]()
Wraith Ace Series Poron Mousepad
wraithesports.com
Palm tutuyorsanız terra pro üzmez. Ace serisi normalde önermem ama aşırı sorunlu padler değil. Pioneer beklemenizi öneririmace series hakkında kötü yorumlar gördum leke bırakma asınma felan
dogrumu
ben karar veremedım sımdı lamzu maya x ı alayımmı yoksa
Teevolution Terra Pro Wireless Mouse bunumu
lamzu maya xe daha yakınım gıbı ya cok kafa karıstırıcı mouselarPalm tutuyorsanız terra pro üzmez. Ace serisi normalde önermem ama aşırı sorunlu padler değil. Pioneer beklemenizi öneririm
Lamzu maya Xe daha yakınım gıbı ya cok kafa karıstırıcı fareler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.