Lamzu Maya X vs Gravastar Mercury X Pro vs ATK Blazing Sky X Pro Max

Bütçe
5 bin TL

Hezarfen_7

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, 19cm el uzunluğum mevcut, palm ve claw hybrit olarak kullanıyorum. Mevcut kullandığım fare Razer Deathader v2. Küçük ve yassı modellerde kullanım zorluğu yaşıyorum biraz. Dün araştırma yapıp 3 model arasında kaldım, bunlardan hangisini neden seçmeleyim konusunda biraz desteğe ihtiyacım var. Gta ve Rocket League gibi oyunlar oynuyorum genelde fakat edit işlerim için grafik programlarını da kullanmam gerekiyor. Aldığım zaman uzun süre kullandığım için yeni teknoloji, rahat ve uzun ömürlü bir fareye ihtiyacım var. Teşekkürler.

Lamzu Maya X (4299 TL)
Gravastar Mercury X Pro (5099 TL)
ATK Blazing Sky X Pro Max (3200 TL)

Dosya Ekleri

• 001.PNG
    001.PNG
    75,2 KB · Görüntüleme: 13
  • Untitled-1.jpg
    Untitled-1.jpg
    180,2 KB · Görüntüleme: 12
Merhaba, 19cm el uzunluğum mevcut, palm ve claw hybrit olarak kullanıyorum. Mevcut kullandığım fare Razer DeathAdder v2. küçük ve yassı modellerde kullanım zorluğu yaşıyorum biraz. Dün araştırma yapıp 3 model arasında kaldım. Bunlardan hangisini neden seçmeleyim konusunda biraz desteğe ihtiyacım var. GTA V'e Rocket League gibi oyunlar oynuyorum genelde fakat edit işlerim için grafik programlarını da kullanmam gerekiyor. Aldığım zaman uzun süre kullandığım için yeni teknoloji, rahat ve uzun ömürlü bir fareye ihtiyacım var. Teşekkürler.

Lamzu maya X (4299 TL)
Gravastar Mercury X Pro (5099 TL)
ATK blazing sky X Pro Max (3200 TL)

Daha düşük bütçede öneri yapıyorum ama elinize Darmoshark M3S Max uyar gibi bir bakın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı