Lamzu Maya X vs Logitech G Pro X Superlight 2 ve Ninjutso Ten Air

Maya x alıcam gibi kral e sporcularda tercih ediyormuş maya x üzmez gibi tutuşta rahat edersem
Hangi e-sporcular tercih ediyor? Attığım Reddit yazıları bana ait değil.

Vallaha cankurtaran bir bak istersen araştır Lamzu maya X e-spor tarafında kullanılmış mı diye sen görmediysen senin sorunun o. Hiç mousetan anlamayan ben biraz bakınca e sporda kullanıldığını anladım. Logitech, Razer onlar sponsor oluyorlar e sporculara ondan bu kadar fazla tercih ediyorlar. Bir videoda Lamzu Maya X'in 5. sırada olduğunu gördüm Valorant için ve adamlar bunu sponsor olmadan tercih etmiş kanka bence sende çok ön yargı var. Kendinin bir marka çıkardığını düşün kendin biliyorsun kaliteli sağlam yaptığını, sensörü iyi olduğunu ama senin gibi bir adam geliyor senin sattığın fareyi kötülüyor, bilinmiyor o marka diyor. E şimdi sen bu duruma ne dersin tek bu sektörde biliniyor diye Logitech'le Razer mı alınması gerek, başka iyi mouse yok mu soruyorum sana.

İnanmazsın diye de koyuyorum Lamzu'nun 5. sırada olduğunu.

Dosya Ekleri

• IMG_0916.jpeg
    IMG_0916.jpeg
    103,5 KB · Görüntüleme: 16
Son düzenleyen: Moderatör:
Vallaha cankurtaran bir bak istersen araştır Lamzu maya X e-spor tarafında kullanılmış mı diye sen görmediysen senin sorunun o. Hiç mousetan anlamayan ben biraz bakınca e sporda kullanıldığını anladım. Logitech, Razer onlar sponsor oluyorlar e sporculara ondan bu kadar fazla tercih ediyorlar. Bir videoda Lamzu Maya X'in 5. sırada olduğunu gördüm Valorant için ve adamlar bunu sponsor olmadan tercih etmiş kanka bence sende çok ön yargı var. Kendinin bir marka çıkardığını düşün kendin biliyorsun kaliteli sağlam yaptığını, sensörü iyi olduğunu ama senin gibi bir adam geliyor senin sattığın fareyi kötülüyor, bilinmiyor o marka diyor. E şimdi sen bu duruma ne dersin tek bu sektörde biliniyor diye Logitech'le Razer mı alınması gerek, başka iyi mouse yok mu soruyorum sana.

İnanmazsın diye de koyuyorum Lamzu'nun 5. sırada olduğunu.
Dostum Lamzu kullanan var ama en çok tercih edilen Logitech, onu anlatmaya çalışmıştım. Spirit'e yeni transfer olan ve benim çok beğendiğim oyuncu Zweih'de Lamzu kullanıyor zaten ama bu mouse g prox2 ile yarışamaz.

Son düzenleme:
Dostum Lamzu kullanan var ama en çok tercih edilen Logitech, onu anlatmaya çalışmıştım. Spirit'e yeni transfer olan ve beninmçok beğendiğim oyuncu Zweih'de Lamzu kullanıyor zaten ama bu mouse G PRO X2 ile yarışamaz.

Vallaha başkan teknik özelliklerine bakıyorum Lamzu daha iyi gpx2'ye bakıyorum eski sensörü kullanıyor halada.

Vallaha başkan teknik özelliklerine bakıyorum Lamzu daha iyi gpx2'ye bakıyorum eski sensörü kullanıyor halada.

Yanlış araştırmışsın dostum.

Logitech G PRO X2'nin sensörü, yazılım desteği ve batarya ömrü daha iyi. G PRO X2'nin sensörü piyasadaki en stabil ve en optimize sensörlerden biri. Kağıt üstü 8K yazmak fareyi otomatik daha iyi yapmıyor. Logitech G PRO X2 Hero 2 sensör, kağıt üstü rakam kasan sensörlerden değil; sıfıra yakın smoothing, mükemmel Motion clarity ve kablosuzda sektör standardı stabilite sunuyor. Logitech bu sensörü yıllardır e-spor sahnesinde test edip optimize ediyor. Gpx2 hala input lag, tracking tutarlılığı ve long-term stabilite tarafında daha üst seviye bir mouse.

Bahsedilen yan sanayi firmalar ürün yaparken hangi markayı ve modeli referans alıyorlar zannediyorsun? Yüksekliğini, genişliğini bile bire bir yapmışlar. Üste atmış dostumuz. Taklitler aslını yüceltir dostum, bunu bilerek ürün almak lazım. Bu arada Lamzu'yu 16 oyuncu kullanıyormuş. 🤣

Son düzenleme:

GPX 2 ile Lamzu arasında performans farkı yok. Asıl sorun GPX'in yapı ve kaplamasında. Kaplama sorunları olan bir mouse. Siyahları dökülüyor beyazları sararıyor. Gıcırdama yasayanlarda var. Lamzu çok daha iyi olacaktır bu konuda.

GPX 2 ile Lamzu arasında performans farkı yok. Asıl sorun GPX'in yapı ve kaplamasında. Kaplama sorunları olan bir mouse. Siyahları dökülüyor beyazları sararıyor. Gıcırdama yasayanlarda var. Lamzu çok daha iyi olacaktır bu konuda.
İki modeli de kullandım, g prox 2 yi aktif olarak kullanıyorum herhangi bir sorun yaşamadım, sizin önerdiğiniz mouse ile ilgili şikayetleri Reddit linki olarak bırakmıştım üstte.

İki modeli de kullandım, G PRO X 2'yi aktif olarak kullanıyorum herhangi bir sorun yaşamadım, sizin önerdiğiniz mouse ile ilgili şikayetleri Reddit linki olarak bırakmıştım üstte.

Dostum ben de GPX ile ilgili linkleri bıraktım. Sen bırakınca ürün hatalı, biz bırakınca kullanıcı hatası nasıl oluyor onu anlamıyorum. Bu kadar vurdumduymazlık olmamalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı