Lamzu Maya X vs Viper V2 Pro

Hocam baktım biraz iyi duruyor kutudan çıkan haliyle 4K ve 8K Hz de kullanılıyor mu yoksa ayrı bir şey satın almaya gerek var mı?
Hocam hayır ayrı bir şey almana gerek yok, kablosuz 8k/4k kullanabilirsin.
İçinde dongle çıkıyor fark ettiysen.
1751220020794.png

Hocam taksit yapılmıyorsa alamam muhtemelen 5 bin TL biraz pahalı bir mouse için tek seferde.
Wraith iyzico ile ödeme alıyor ve ödeme ekranında taksit yapabiliyorsun. Scyrox da çok güzel mousedur ama çok hafif. CS gibi oyunlar için fazla hafif fikrimce. 50gr altına inmeyi sevmiyorum ben. CoD ve Apex için sorunsuz ama.

Wraith İyzico ile ödeme alıyor ve ödeme ekranında taksit yapabiliyorsun. Scyrox da çok güzel mousedur ama çok hafif. CS gibi oyunlar için fazla hafif fikrimce. 50gr altına inmeyi sevmiyorum ben. CoD ve Apex için sorunsuz ama.

Hocam CS değil de genellikle Valorant oynuyorum şu an kullandığım mouse 50 gram civarı diğer farem bayağı ağırdı 100 gram civarıydı alıştım bunada alışırım bence bir de mouse fiyatını düşürmüşken mouse pad im kötüydü Wraith'in spirit of aim i alacağım fiyatına değer bir ürün mü düşününce bez parçasına 1500 TL vermek biraz saçma geliyorda.

Hocam CS değil de genellikle Valorant oynuyorum şu an kullandığım mouse 50 gram civarı diğer farem bayağı ağırdı 100 gram civarıydı alıştım bunada alışırım bence bir de mouse fiyatını düşürmüşken mouse pad im kötüydü Wraith'in spirit of aim i alacağım fiyatına değer bir ürün mü düşününce bez parçasına 1500 TL vermek biraz saçma geliyor da.
Ben Wraith Spirit of Aim Hybrid kullnıyorum. Aldığımda 1000TL'ydi açıkçası 1500TL değer mi emin değilim. 1000TL için gayet kaliteli özellikle Steelseries QcK'dan geçtim ve ona göre kalitesini kumaş farkını bariz hissediyorsun zaten. Bez parçası demek de doğru olmaz çünkü ince, bez bir mousepad değil. Kumaşın nasıl sık dokunduğunu görüyorsun. Kod kullanabiliyorsan Wraith'te SWAR50 kodunu dene en azından kargon 90TL'den 40TL'ye düşer.

Ben Wraith spirit of aim hybrid kullnıyorum. Aldığımda 1000TL'ydi açıkçası 1500TL değer mi emin değilim. 1000TL için gayet kaliteli özellikle SteelSeries QCK'den geçtim ve ona göre kalitesini kumaş farkını bariz hissediyorsun zaten. Bez parçası demek de doğru olmaz çünkü ince, bez bir mouse pad değil. Kumaşın nasıl sık dokunduğunu görüyorsun. Kod kullanabiliyorsan Wraith'te swar50 kodunu dene en azından kargon 90TL'den 40TL'ye düşer.

Hocam sens ile bağlantılı mı hybrid ya da Speed almam gerektiği ben bayağı düşük sens de oynuyorum yaklaşık 800 DPI 0.20 sens de kullanıyorumda hangisini almalıyım sizce. Alacağım kesin çünkğ şu anki mouse pad im bayağı berbat hiçbir şekilde mouse kaymıyor üstünde.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı