X1 palm için daha uygun. X1 teknik veri olarak daha iyi ayrıca içerisinden 8000 Hz dongle çıkıyor ama Lamzuda çıkmıyor ayrıca satın almanız gerekiyor. Malzeme kalitesi olarak birbirlerine yakınlar fakat X1 daha önde gibi.
İlk üretilen modellerde yanlarda esneme vardı en azından ben ilk alanlardanım bana öyle geldi. Sonradan düzeltmiş olabilirler wraith canlı desteğe sorun isterseniz.
İlk üretilen modellerde yanlarda esneme vardı en azından ben ilk alanlardanım bana öyle geldi. Sonradan düzeltmiş olabilirler wraith canlı desteğe sorun isterseniz.
Bütün beyaz mouseler sararma yapar hemen hemen. Mesela örnek verilirse Beast X magnezyum malzemeden yapılmış fakat beyaz olan modelinde sararma problemi mevcut. Benim tercihim aykırı renkler olurdu şahsen. Ben bütün mouselerimi mikrofiber bez ile silerim uzun süredir, bilgisayar başında da yemek yemem bunlar önemli detaylar.