Lamzu thorn alınır mı?

X1 palm için daha uygun. X1 teknik veri olarak daha iyi ayrıca içerisinden 8000 Hz dongle çıkıyor ama Lamzuda çıkmıyor ayrıca satın almanız gerekiyor. Malzeme kalitesi olarak birbirlerine yakınlar fakat X1 daha önde gibi.
Qc için ne düşünüyorsunuz atkda

İlk üretilen modellerde yanlarda esneme vardı en azından ben ilk alanlardanım bana öyle geldi. Sonradan düzeltmiş olabilirler wraith canlı desteğe sorun isterseniz.
O korkutuyor işte wraith malum iade işleri.

İlk üretilen modellerde yanlarda esneme vardı en azından ben ilk alanlardanım bana öyle geldi. Sonradan düzeltmiş olabilirler wraith canlı desteğe sorun isterseniz.
Lamzu thorn elime olmaz mı bu arada? Palm için rahat edemez miyim? Ss prime kullanıyordum benziyorlardı aşağı yukarı.

Uyar hocam kullanabilirsiniz. Ben sadece sensör ve hz farkından dolayı X1'i söyledim.
Yardımınız için teşekkür ederim en yakın zamanda geri dönüş yaparım.
Hocam son olarak beyaz sararma yapar mı ne sık bakım ister?

Yardımınız için teşekkür ederim en yakın zamanda geri dönüş yaparım.
Hocam son olarak beyaz sararma yapar mı ne sık bakım ister?

Bütün beyaz mouseler sararma yapar hemen hemen. Mesela örnek verilirse Beast X magnezyum malzemeden yapılmış fakat beyaz olan modelinde sararma problemi mevcut. Benim tercihim aykırı renkler olurdu şahsen. Ben bütün mouselerimi mikrofiber bez ile silerim uzun süredir, bilgisayar başında da yemek yemem bunlar önemli detaylar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı