LAN Kablosu ile WiFi Paylaşımı

Baranİmal56

Hectopat
Daha fazla  
Yan komşudan 1 LAN kablosu geliyor fakat Wifi çekmiyor lan kablosu ile Wifi sinyali dagıtmak istiyorum. Bunu için modem mi almalıyım yoksa başka bir şey mi almam lazım? Yardım ederseniz sevirnirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Modemi ben ayarlamıştım sıkıntı olmuyordu. Tabi ayarlarını yapmak gerek. Acces point de olur neden olmasin. Router dediğimiz şey zaten halihazırda modemler , router modem olarak geçiyor .

Modemi ben ayarlamıştım sıkıntı olmuyordu. Tabi ayarlarını yapmak gerek. Acces point de olur neden olmasin. Router dediğimiz şey zaten halihazırda modemler , router modem olarak geçiyor .

Çünkü gördüğünüz üzere Acces Point'de tek port var. Adama zaten tek bir lan kablosu geliyor. Düşünün ki evde masaüstü bilgisayar var, ne yapacak? Wifi mi yoksa lan mı kullanacak? Eğer Router alırsa diğer evden gelen LAN kablosunu wan portuna takar, hem wifi olarak kullanır hemde isterse 4 tane daha lan kablosu ortaya çıkartabilir.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı