LAN portu ile USB yazıcıya bağlantı kurulabilir mi?

Merhaba, HP LaserJet M102'a yazıcımı LAN portu kullanarak kablosuz yapabilir miyim? LAN portunu bir çevirici ile dişi USB'ye çevrilecek ve bir ürün de buldum. Eğer bunu yaparsam kablosuz bir şekilde yazdırabilir miyim?
Ürün linki: RJ 45 Erkek Usb A Dişi Ethernet Çevirici Jack 634004 Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
Bu ürünle yazıcıyı network tipe çevirmen pek mümkün gözükmüyor.
Print Server cihazlarından kullanman gerekiyor. Üzerinde ağ kartı bulunuyor gayet kullanışlı bir ürün. Birazcık pahalı.

Bu ürünle yazıcıyı network tipe çevirmen pek mümkün gözükmüyor.
Print server cihazlarından kullanman gerekiyor. Üzerinde ağ kartı bulunuyor gayet kullanışlı bir ürün. Birazcık pahalı.

Şöyle düşündüm Ethernet özellikli yazıcılarda rj 45 kullanılıyor ise bu linkini attığım çevirici ile çalışabilir belki. Aynı mantıkta çalışıyor. Ve dediğiniz print server cihazlarını biliyorum. Sadece daha ucuz bir yol bulmaya çalışıyorum.

Şöyle düşündüm Ethernet özellikli yazıcılarda rj 45 kullanılıyor ise bu linkini attığım çevirici ile çalışabilir belki. Aynı mantıkta çalışıyor. Ve dediğiniz print server cihazlarını biliyorum. Sadece daha ucuz bir yol bulmaya çalışıyorum.
Denemek lazım belki çalışır ancak pek ümidim yok :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı