Forumda RB'den sonra en fazla üye tarafından bilinen kişiydi muhtemelen.
Hocam bu hesap anonimleştirmesi nasıl oluyor tam olarak? İsterse aynı hesap ile tekrar devam edebiliyor mu?Sıkıldığına ve artık aktif olmayacağına dair açıklama yaptı, sonra hesabını anonimleştirdi. Neredeyse 2 aydır yok kendisi.
Forumda RB'den sonra en fazla üye tarafından bilinen kişiydi muhtemelen.
Yaşı görece büyüktü ve öğretmendi diye biliyorum. Sebebi o olsa gerek.Her şeyi çok ciddiye alan bir insandı. Mizaha çok gelmiyordu.
Ben hala @MF kadar merak etmiyorum kimseyi. Aktif olduğu dönemde de fazlasıyla gizemliydi sanırım.Herkes bir gün sıkılıp bırakabilir. Kimler kimler bıraktı gitti.
Bir de @Yener K. var hocam. O da bıraktı galiba 4 aydır yok.
O diğer forumda aktif.Bir de @Yener K. var hocam. O da bıraktı galiba 4 aydır yok.
İnanın fikrim yok hocam bu konuda, belli süresi var ama sanırım hesabı tamamen silmedikten sonra. Moderasyondan biri görürse daha iyi cevap verecektir.Hocam bu hesap anonimleştirmesi nasıl oluyor tam olarak? İsterse aynı hesap ile tekrar devam edebiliyor mu?
Hocam bu hesap anonimleştirmesi nasıl oluyor tam olarak? İsterse aynı hesap ile tekrar devam edebiliyor mu?
Anladım hocam. O halde tekrar kullanmaya devam edilebilir bu durumda değil mi? Hesabı silince devam edilemiyor sadece sanırım. Silince bunlar manuel olarak değil de otomatik olarak yapılıyor ve hesap tekrar kullanılamıyor, doğru mu anladım?Profil fotoğrafını kaldırıyorsun ve kullanıcı adını üye numaran yapıyorsun. Kullanıcı adın sadece sayılardan oluşamaz. Anonimlik sebebiyle üye numarası yapabiliyorsun, bu da bir istisna.
İstersen profilini de gizlersin kimse giremez.
Anonimleştirme diye bir sistem yok yani forumda. Hepsi manuel yapılan şeyler.