Lapsekili Big Smoke forumu bıraktı mı?

Makaleler
2
Yer
Türkiye
Meşhur adıyla "Lapsekili Big Smoke", sonra ismini değiştirip "park müdürü benson" yapan üyeyi neredeyse bütün konularda görüyordum. Son mesajı 6 Ekim'de, profil fotoğrafını silip ismini de değiştirmiş. @333365 forumu mu bıraktı? Gerçekten çok katkı sağlayan biriydi.

Sıkıldığına ve artık aktif olmayacağına dair açıklama yaptı, sonra hesabını anonimleştirdi. Neredeyse 2 aydır yok kendisi.

Forumda RB'den sonra en fazla üye tarafından bilinen kişiydi muhtemelen.

Little Cat olarak tanırdık benim moderatör olduğum dönemde. Her şeyi çok ciddiye alan bir insandı. Mizaha çok gelmiyordu. Belki de bu yönden sıkılmıştır.

Herkes bir gün sıkılıp bırakabilir. Kimler kimler bıraktı gitti.

Sıkıldığına ve artık aktif olmayacağına dair açıklama yaptı, sonra hesabını anonimleştirdi. Neredeyse 2 aydır yok kendisi.

Forumda RB'den sonra en fazla üye tarafından bilinen kişiydi muhtemelen.
Hocam bu hesap anonimleştirmesi nasıl oluyor tam olarak? İsterse aynı hesap ile tekrar devam edebiliyor mu?

Hocam bu hesap anonimleştirmesi nasıl oluyor tam olarak? İsterse aynı hesap ile tekrar devam edebiliyor mu?

Profil fotoğrafını kaldırıyorsun ve kullanıcı adını üye numaran yapıyorsun. Kullanıcı adın sadece sayılardan oluşamaz. Anonimlik sebebiyle üye numarası yapabiliyorsun, bu da bir istisna.
İstersen profilini de gizlersin kimse giremez.

Anonimleştirme diye bir sistem yok yani forumda. Hepsi manuel yapılan şeyler.

Profil fotoğrafını kaldırıyorsun ve kullanıcı adını üye numaran yapıyorsun. Kullanıcı adın sadece sayılardan oluşamaz. Anonimlik sebebiyle üye numarası yapabiliyorsun, bu da bir istisna.
İstersen profilini de gizlersin kimse giremez.

Anonimleştirme diye bir sistem yok yani forumda. Hepsi manuel yapılan şeyler.
Anladım hocam. O halde tekrar kullanmaya devam edilebilir bu durumda değil mi? Hesabı silince devam edilemiyor sadece sanırım. Silince bunlar manuel olarak değil de otomatik olarak yapılıyor ve hesap tekrar kullanılamıyor, doğru mu anladım?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
    Yukarı