Lapsekilli Big Smoke kimdir?

Dünyanın en ünlü insanı kimdir diye sorsan parmakla gösterirler o kadar ünlü. Şöyle diyeyim, hangi konuya baksan onu görüyordun. Çok mistik bir adamdı.

Muhtemelen bir daha dönmez bu arada, dönerse de eski tadı verceğini düşünmüyorum, zaten o da eski tadı almayıp sıkılıp tekrar bırakır. Ama buralardan da bir Lapsekilli Big Smoke geçti diyoruz.

Şimdiki adı gördüğüm kadarıyla @333365. Forumu bırakmasına rağmen adı halen konuşuluyor ve birçok konuda etiketlendiğini gördüm. Sadece merak ettim: Bu adam kim? Admin, yönetici ya da moderatör müydü? Neden bu kadar konuşulduğunu merak ettim doğrusu.

Eski hesaptayken foruma ara sıra girdiğim dönemlerde neredeyse her konuya yardım ederdi. Çok iyi bir üyedir umarım döner kendisi. Veliahtı Togimelon veya Poyriho bayrağı onlar devraldı her konuda yardım ediyorlar.

Eski hesaptayken foruma ara sıra girdiğim dönemlerde neredeyse her konuya yardım ederdi. Çok iyi bir üyedir umarım döner kendisi. Veliahtı Togimelon veya Poyriho bayrağı onlar devraldı her konuda yardım ediyorlar.
Yok ya hocam o kadar da değil, ama düşünceniz için çok teşekkür ederim. O bayrağı taşıyanlardan biri sizsinizdir belki?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı